HAVU kärsi toisen perättäisen tappion – seuraava ottelu pakko voittaa

geareilla HAVU HAVUn Gambit Aerial

Suomalaisjoukkue HAVU joutui taipumaan saksalaiselle Sproutille, kun joukkueet taistelivat paikasta Flashpoint 3 -turnaukseen.

HAVU aloitti Flashpoint 3 -turnauksen karsinnat upeasti, kun se voitti Sangalin ja Endpointin selkeästi. Tämän jälkeen suomalaisjoukkueella on kuitenkin ollut vaikeuksia, sillä sekä mousesports että Sprout onnistuivat kaatamaan joukkueen.

Illan otteluun HAVU lähti selkeänä ennakkosuosikkina, mutta palvelimella tilanne näytti aivan toiselta. Ensimmäisenä pelattu Sproutin valitsema Dust2 oli aivan yhtä päätä, kun saksalaiset pitivät HAVUa pilkkanaan ja naulasivat taululle todella tylyt lukemat 16-6.

Tästä suomalaisjoukkue ei vielä lannistunut, vaan vastasi omassa karttavalinnassaan Trainissa takaisin ja nappasi tärkeän tasoituksen tiukan väännön jälkeen numeroin 16-14. Ratkaisevana mappina nähty Nuke oli HAVUn kannalta vaikea alusta alkaen ja orastava comeback jäi lopulta vajaaksi, kun Sprout naulasi itsensä mukaan pääturnaukseen viemällä kartan lukemin 16-12 ja koko ottelun 2-1.

HAVU saa vielä yhden mahdollisuuden lunastaa paikkansa turnaukseen, jossa jaetaan RMR-pisteitä. Näiden pisteiden turvin jaetaan paikkoja Majoreille, joten ottelu on massiivisen tärkeä joukkueelle. Perjantain ratkaisevassa ottelussa HAVUa vastaan asettuu NBK-:n edustama DBL PONEY. Matsi pelataan paras kolmesta -muodossa ja se alkaa kello 19:00.


Pelaajat:
Joukkueet:
Mapit: ,,