Huikaiseva nousu! – HAVU kipusi 28 sijaa ja palasi TOP30-joukkueeksi

HAVU ENCE Flashpoint

HAVU sai palkinnon huikaisevista otteistaan, kun joukkue nousi peräti 28 sijaa maailmanlistalla.

HLTV.org on totuttuun tapaan julkaissut maailmanlistansa, jota päivitetään joka maanantai. Erityisesti suomalaisfaneille tuli makeita uutisia, kun aivan huikeassa vireessä ja 11 ottelun voittoputkessa oleva HAVU nousi 28 sijaa.

Nousun myötä HAVUn uusi sijoitus on #27, kun se aikaisemmin oli vasta sijalla #55. Jos otteet jatkuvat samanlaisena, niin joukkueella on seuraavassa rankingissa mahdollisuus hätyytellä jo TOP20, sillä heti huomenna jengi pelaa sijalla #21 olevaa Sproutia vastaan.

Muiden suomalaispelaajien TOP30-joukkueet eivät juurikaan liikkunut listalla. Aleksib:n johtama OG putosi yhden sijan ja on nyt sijalla #18. OG:n kannoilla sijalla #19 on zehNin johtama FunPlus Phoenix, jossa myös suNny pelaa tällä hetkellä pätkäsopimuksella.

ENCE puolestaan tippui neljä sijaa ja löytyy tällä hetkellä sijalta #39. Tämä tarkoittaa sitä, että HAVU on parhaiten sijoittunut suomalaisorganisaatio maailmanlistalla. Asetelmat perjantain HAVU – ENCE otteluun ovat siis entistä herkullisemmat, sillä allu ja kumppanit haluavat varmasti näyttää, että lista on vain lista ja he ovat edelleen Suomen parhaita.

 


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,,