HAVUn korpivaellus jatkuu – Conquer Gaming yllätysvoittoon

conquer Ancientin CS

HAVU ja Conquer Gaming taistelivat suomalaisittain tärkeässä Pelaajatcom Series Spring 2022 -karsintaturnauksessa.

Uusitun rosterinsa kanssa operoiva HAVU kärsii edelleen isoista ongelmista, sillä tulosta servulla ei meinaa tulla millään. Joukkue ei ole saanut alkuvuodesta oikein mitään aikaan, vaan se on kärsinyt lähinnä tappioita niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla.

Tänään käyntiin lähtenyt Pelaajatcom Series -turnaus toi jälleen ongelmia esiin, kun Conquer Gaming onnistui voittamaan HAVUn niukkaakin niukemmassa Ancientissa lukemin 16-14. Tämän myötä Aerial ja kumppanit joutuvat vielä yhteen peliin, joka on pakko voittaa.

Karsintaturnaus on varmasti tärkeä tiimille, sillä voittajalle on luvassa paikka Nordic Masters Springiin, josta puolestaan on mahdollista edetä BLAST Premier Showdowniin. Tämä on varmasti turnaus, jossa HAVU haluaisi olla, mutta nykyisillä otteilla se ei vaikuta kauehan todennäköiseltä.

Conquer Gaming puolestaan on paljon lupauksia herättävä kokoonpano, jossa pelaa mm. Jere ”sergej” Salon pikkuveli Jimi ”Jimpphat” Salo. Vasta 15-vuotias Jimpphat on yksi isoimmista tulevaisuuden lupauksista ja oli tässäkin ottelussa joukkueensa paras pelaaja.

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Mapit: