HAVU ja KOVA etenivät Elisa Finnish Championship -turnauksen finaaliin!

KOVA HAVU

Elisa Finnish Championship eli tuttavallisemmin Counter-Striken SM-kisat huipentuvat finaaliin, jossa kohtaavat HAVU ja KOVA.

Counter-Striken SM-kisat eivät ole tarjonneet suuria yllätyksiä, sillä finaalissa nähdään sunnuntaina kaksi turnauksen suurinta voittajasuosikkia. Kun ENCE ei turnauksessa pelaa, niin voittajasuosikiksi oli oikeastaan vain kaksi potentiaalista vaihtoehtoa; HAVU ja KOVA.

Joukkueet myös nähdään finaalissa, sillä HAVU kaatoi lauantaina SAWOn suoraan 2-0. Sen sijaan KOVA joutui käymään kolmen kartan mittelön, joka kääntyi joukkueen hyväksi 2-1. Vastustajana ollut FcottoNd vei avauskartan nimiinsä, mutta tämän jälkeen KOVA otti ohjat käsiinsä. Toinen kartta meni ennakkosuosikille 16-6 ja kolmas puolestaan nöyryyttävästi 16-1.

HAVUn ja KOVAn välinen finaali pelataan sunnuntai-iltana klo 20:00. Panokset ottelussa ovat kovat, sillä voittaja saa reilun 10 000 euron palkintopotin lisäksi paikan Elisa Invitational -turnaukseen, josta puolestaan on mahdollisuus selvitä BLAST Premier Fall Showdowniin, jonka kautta on mahdollista päästä taistelemaan jopa BLAST Premierin syyskauden finaalipaikasta.


Joukkueet: ,
Ottelut: