HAVU, KOVA ja SJ mukaan uuteen Snow Sweet Snow Cupiin

HAVU sLowi

Suomalaisjoukkueet HAVU, KOVA ja SJ Gaming ovat tehneet sopimuksen Relog Median kanssa osallistumisestaan Snow Sweet Snow Cupiin.

Useampi suomalaisjoukkue saa fantastisen mahdollisuuden, kun HAVU, KOVA ja SJ Gaming ovat mukana Relog Median lanseeraamassa Snow Sweet Snow Cupissa. Turnauksia järjestetään vuoden 2021 aikana yhteensä 12 ja niissä on palkintorahaa jaossa 100,000 dollaria per turnaus.

Hienointa tässä on se, että kaikki suomalaisjoukkueet osallistuvat vähintään kuuteen turnaukseen järjestetyistä 12. Näistä kolmeen on tarkoitus osallistua ensimmäisen puolen vuoden aikana ja toiseen kolmeen toisen puoliskon aikana. Suomalaisia tullaan siis todennäköisesti näkemään lähes jokaisessa mittelössä.

HAVU kerää eniten katseita

HAVU saa luonnollisesti eniten suomalaisfanien huomiota, sillä joukkueella on täysin uusittu kokoonpano, joka nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa. Nämä cupit ovat varmasti hyvä mittari siitä, missä kunnossa HAVUn uusi rosteri on.

KOVA puolestaan on parantanut hieman otteitaan, vaikka joukkue onkin hävinnyt paljon matsejaan. Spargo ei kuitenkaan ole vielä pitkään ollut joukkueen remmissä, joten mahdollisuuksia KOVAlla on ehdottomasti, jos niukat tappiot saadaan käännettyä voitoksi ja itseluottamus sitä kautta kasvuun. Nyt jengillä on oivallinen näytön paikka.

SJ Gaming on kaikista isoin villi kortti, sillä joukkue julkaisi kokoonpanonsa vasta hetki sitten ja sen osalta on mahdotonta sanoa vielä mitään. Vaikka HAVU on osittain samassa tilanteessa kuin SJ, on odotukset HAVUn suhteen luonnollisesti korkeammalla, sillä joukkueen rosterissa on kokemusta ja osoitettua taitoa todella paljon enemmän.


Pelaajat: ,,,
Joukkueet: ,,
Ottelut: