Ennakkosuosikit HAVU ja KOVA vakuuttaviin 2-0-voittoihin

HAVU Elisa Invitationalin

ENCEn jälkeen Suomen kovimmat joukkueet HAVU ja KOVA taistelevat paikasta Elisa Invitational 2 -turnaukseen, joka pelataan ensi kuussa.

Elisa Finnish Championship -turnauksessa ei nähty suuria yllätyksiä, kun karkeloiden puolivälierät alkoivat. Panokset otteluissa ovat kovat, sillä turnauksen voittanut joukkue lunastaa paikan kivenkovaan Elisa Invitational 2 –turnaukseen, josta voi puolestaan edetä BLAST Premier Fall Showdown Seriesiin.

HAVU aloitti urakkansa hirveätilannetta vastaan, jolla ei ole organisaatiota takanaan. Ensimmäinen kartta olikin todellista nöyryytystä, kun vihut onnistuivat saamaan vain viisi kierrosta xseveNin joukkueen napatessa helpon 16-5-voiton.

Toisessa mapissa nähtiin jo hieman tasaisempaa vääntöä, mutta tästäkään ei jäänyt hirveästi kerrottavaa. Toisena mappina pelattu Nuke oli lopulta myös helppo pala HAVUlle, joka sinetöi loppulukemiksi 16-11 ja otti näin ollen vakuuttavan 2-0-voiton.

xseveN haastattelussa voiton jälkeen

Finaalissa HAVU vs KOVA?

KOVA puolestaan sai hieman tunnetumman joukkueen vastaan, kun hREDS haastoi vähän aikaa sitten rosteriaan muuttaneen KOVAn. Punaisten valitsemassa Trainissa nähtiinkin tiukkaa vääntöä aivan loppumetreille saakka, kunnes KOVA onnistui nappaamaan voiton aivan vihujen nenän edestä lukemin 16-14.

Toisessa mapissa hREDS ei saanut enää peliään käyntiin vaan KOVA naulasi taululle nopeasti lukemat 16-7 ja varmisti näin selkeän voiton. Koska HAVU ja KOVA eivät kohtaa välierissäkään, on molemmilla mahdollisuus päästä turnauksessa finaaliin. Tämä olisi varmasti mielenkiintoinen vääntö, vaikka HAVU ehdottomasti suurempi ennakkosuosikki onkin.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,