HAVU, KOVA ja zehN mukaan Pinnacle-turnaukseen – palkintopotti 100 000$

HAVU

Suomalaisjoukkueet HAVU ja KOVA sekä FPX:n zehN pääsevät taistelemaan 100 000$ palkintopotista, kun joukkueet osallistuvat Pinnacle Cupiin.

Suomalaisittain tuli upeita uutisia, kun Pinnacle ja Relog Media ilmoittivät yhdessä uudesta turnauksesta Pinnacle Cupista. Mittelöissä on 100 000$ palkintopotti ja suomalaisia nähdään vino pino, kun HAVU, KOVA ja FunPlus Phoenixin zehN osallistuvat mukaan.

Turnaus alkaa 3.3. ja jatkuu aina 4.4. asti. Matsit alkavat Group stagesta, jossa mukana on KOVA. HAVU puolestaan sai kutsun suoraan seuraavaan vaiheeseen, joka on puolestaan toteutettu Swiss-systeemillä. Swiss stagelta edetään pudotuspeleihin, johon puolestaan zehNin edustama FPX sai suoran kutsun.

Turnaukseen on tällä hetkellä valittuna 26 joukkuetta ja yhteensä joukkueita valitaan 32. Tämä tarkoittaa sitä, että suomalaisia saatetaan nähdä vielä lisääkin, mutta se selviää myöhemmin. Erityisesti HAVU on tällä hetkellä yksi seuratuimmista joukkueista, sillä tiimi on pelannut vasta vähän lupauksia herättävällä uudella kokoonpanollaan.

Muita mielenkiintoisia joukkueita turnauksessa on ehdottomasti EXTREMUM ja Gambit. Erityisesti EXTREMUMilta odotetaan parempia suorituksia, sillä entinen 100 Thievesin nimeä kantanut viisikko edustaa organisaatiota tähtipelaaja BnTeTin lisäksi. Gambit pääsi FPX:n tavoin suoraan pudotuspeleihin ja EXTREMUM nähdään HAVUn kanssa Swiss stagella.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,,
Ottelut: