HAVU lainaa Jampin ENCEstä – tuuraa toiseen suuntaan menevää xseveNiä

Valorant Team Liquid HAVU valve ENCEn ENCE Elisa Invitational jamppi Elias Olkkonen ENCE / Pallomeri.net Jamppi

Suomalaisjoukkue HAVU jysäytti mielenkiintoisen uutisen, kun se ilmoitti lainaavansa ENCE-tähti Elias ”Jamppi” Olkkosen.

HAVU ja ENCEn yhteistyö toimii tällä hetkellä suomalaisten näkökulmasta ihanasti, sillä aikaisemmin ENCE antoi xseveNin siirtyä HAVUn riveihin, kun organisaatio palkkasi rosteriinsa Jampin.

Tuossa yhteydessä sovittiin kuitenkin jo siitä, että xseveN tulee pelaamaan vuoden viimeisen Major-karsintaturnauksen takaisin ENCEn miehistöön, koska Jamppi on VAC-banninsa johdosta pelikiellossa Valven alaisista turnauksista.

Nyt organisaatiot sopivatkin mukavasta kuviosta, joka palvelee täydellisesti molempia osapuolia. Sillä aikaa, kun xseveN tuuraa ENCEn puolella, niin Jamppi puolestaan siirtyy pelaamaan HAVUn riveihin.

HAVU saakin maailmanluokan tähden riveihinsä juuri otolliseen aikaan, sillä edessä on Flashpoint 2 -turnauksen karsinnat, joista parhaat pääsevät pääsarjaan taistelemaan miljoonan dollarin palkintopotista. Tämän lisäksi HAVU on mukana LOOT.BET Season 8 -turnauksessa.

Kutsun Flashpoint 2 -turnauksen suljettuihin karsintoihin saanut HAVU aloittaa pelinsä jo maanantaina, kun vastaan asettuu ranskalainen Heretics.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,