HAVU marssi leikitellen jatkoon – välierät luvassa sunnuntaina

HAVU

HAVU aloitti oman osuutensa Nordic Masters Spring 2021 -turnauksessa, kun se kohtasi 777:n ja GODSENTin.

Suomalaisjoukkue HAVU jatkoi upeita otteitaan, kun se aloitti Nordic Masters -turnauksen kahdella voitolla. Paras yhdestä -muodossa pelatuissa otteluissa suomalaiset kaatoivat ensin norjalaisen 777:n ja toisessa matsissa kylmää kyytiä sai puolestaan brasilialaisjoukkue GODSENT.

Ensimmäisen matsin mappina toimi Nuke, jossa suomalaisjoukkue pääsi ensin puolustavalle puolelle. Vahvat suojamuurit tylsyttivät vastustajan hyökkäykset tehokkaasti ja toi näin HAVUlle peräti 11-4-johdon. Vahva johtoasema oli lopulta myös norjalaisille aivan liikaa, kun Aerial johdatti joukkonsa 24 frägin turvin 16-9-voittoon.

Toiseen matsiin GODSENTia vastaan mapiksi valikoitui puolestaan Mirage, jossa GODSENT kaatoi aiemmin Galaxy Racersin. Tässä ottelussa nähtiin myös huikaisevan hauska tilanne, kun yhtäkkiä kesken ratkaisevan rundin EZ4ENCE-kappale alkoi soida ämyreistä suorassa lähetyksessä.

Miragessa HAVU jatkoi siitä, mihin se Nukessa jäi. Alku oli jälleen vahva, kun hyökkäävällä puolella aloittanut jengi keräsi vyölleen yhdeksän kierrosta. Puolustavan puolen alussa GODSENT sai vielä hetkellisesti juonen päästä kiinni, kunnes xseveN laittoi sellaisean beastmoden päälle, että vastustaja oli aivan jaloissa. Peräti 27 frägiä kerännyt xseveN johdatti näin joukkonsa upeaan voittoon lukemin 16-10.

Myös ZOREE oli vahvalla pelipäällä

HAVU nähdään seuraavan kerran askissa sunnuntaina, kun vastaan asettuu B-lohkon kakkosjoukkue. Toisen lohkon pelit alkavat huomenna ja siinä lohkossa suomalaisjoukkueista on mukana myös ENCE, jonka ensimmäinen matsi on MAD Lionsia vastaan kello 14:30. Jännitettävää riittää siis koko viikonlopun ajaksi ja mahdollisuus suomalaisjoukkueiden finaaliin on edelleen olemassa.


Pelaajat: ,
Ottelut:
Mapit: ,