Kolmas kerta toden sanoi – HAVU sittenkin mukaan FLASHPOINTiin

HAVU-cloud9 HAVUn Banjo

HAVU on päässyt mukaan pian alkavaan uudenlaiseen liigaan FLASHPOINTiin. Tilanne näytti suomalaisten osalta jo pitkään toivottomalta, kun joukkue pääsi yrittämään turnaukseen pääsyä kahteen kertaan tuloksetta.

Paljon huhuissa liikkunut tieto siitä, että HAVU osallistuisi FLASHPOINTiin on vahvistettu. Spekulaatiot alkoivat, kun joukkue ilmoitti, että he eivät osallistukaan Elisa Invitationaliin, jossa olisi ollut paikka jaossa BLASTin Showdown Seriesiin. Los Angelesissa pelattava turnaus alkaa 13.03. ja isosta price poolistaan huolimatta ei sisällä yhtäkään maailmanlistan TOP-10 joukkuetta. Tämä tarkoittaa siis sitä, että HAVUlla on ehdottomasti mahdollisuus haastaa kaikki turnauksen joukkueet.

Turnaukseen pääsyä voidaan pitää jonkinlaisena onnenpotkuna, sillä HAVU missasi ensimmäisistä karsinnoista mahdollisuuden Losissa pelattaviin jatkokarsintoihin. Tämän jälkeen kuitenkin joukkueelle aukesi paikka takaportin kautta, mutta he eivät hyödyntäneet tätäkään tilaisuutta, vaan hävisivät myös jatkokarsinnoissa ratkaisevan ottelunsa. Näistä karsinnoista muutamaa päivää myöhemmin HAVU kuitenkin ilmoitti, että on saanut kutsun ja pääsee sittenkin osallistumaan turnaukseen.

Pelipaikkana Los Angeles

FLASHPOINTissa HAVUa odottaa mm. Otto ”ottoNd” Sihvon c0ntact gaming, Dignitas, MIBR sekä juuri yllättävän rosterivaihdoksen tehnyt MAD Lions. Turnaus siis sisältää erittäin kovia ja potentiaalisia joukkueita, vaikka tämän hetken absoluuttinen kärki loistaakin poissaolollaan. Lisämaustetta turnaukseen tuo myös se, että tämä on varmasti yksi viimeisimmistä offlinessa pelattavista turnauksista hetkeen.

Koronaviruksesta johtuen lähes kaikki turnaukset on siirretty onlineen sekä tulevia turnauksia tullaan varmasti joko lykkäämään tai siirtämään vain verkossa pelattaviksi. FLASHPOINtin ensimmäinen kausi kestää aina 19.04. asti, mutta on silti mielenkiintoista nähdä, miten joukkueet pystyvät palaamaan koteihinsa kauden päätyttyä. Turnaukseen osallistuu joukkueita ympäri maailmaa ja tällä hetkellä matkustamista rajoitetaan todella paljon, joka voi aiheuttaa sen, että esimerkiksi HAVU joutuu viettämään pidemmänkin tovin Yhdysvalloissa.

FLASHPOINTin hypevideo

Tsekkaa myös: NHL välittömästi tauolle koronaviruksen takia


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut: