HAVU niukimpaan mahdolliseen tappioon maratonottelussa – jatkaa selkä seinää vasten

HAVU xseveN

Suomalaisjoukkue HAVU joutui tyytymään tappioon, kun Dignitas vei joukkueiden kohtaamisen Elisa Invitational Winter 2021 Main Qualifier -turnauksessa.

Elisa Invitationalin pääkarsinnat jatkuivat suomalaisittan heikosti, kun HAVU kärsi niukkaakin niukemman 2-1-tappion (16-19, 16-14, 16-14) Dignitaksen käsittelyssä. Tämä oli joukkueen toinen tappio turnauksessa, joten seuraavasta häviöstä suomalaiset ovat ulkona karkeloista.

Matsi alkoi Miragella, joka oli HAVUn valinta. Hyökkäävä puoli oli jälleen tuskien taival, sillä ruotsalaisvastustaja vei osion lukemin 11-4. Toisella puoliskolla sLowi ja kumppanit heräsivät kuitenkin takaisin peliin mukaan ja onnistuivat kampeamaan kartan itselleen numeroin 19-16.

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Tästä päästiin Nukeen, jossa oli paljon samaa kuin aiemmin pelatussa mirressä. Tällä kertaa HAVU oli ensin kuskin paikalla, mutta suli toisessa osiossa totaalisesti. Lopulta 13 puolustavan puolen kierrosta toi länsinaapurille 16-14-voiton.

Kaikki ratkesi näin ollen Infernoon, jossa sama kaava toistui. Molemmat tiimit pelasivat hyökkäävän osion todella huonosti ja puolustavan osion puolestaan todella hyvin. Lopulta marginaali oli jälleen pienin mahdollinen, kun Dignitas nappasi toisen perättäiseen karttavoiton lukemin 16-14.

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Pelaajat:
Joukkueet: ,
Mapit: ,,

NordVPN 600x200