Debyytti Vertigossa ratkaisi pelin – HAVU niukkaan voittoon

Elisa Invitational Summer Spring HAVU Nordic Masters Spring HAVU

Suomalaisjoukkue HAVU nappasi tärkeän 2-1-voiton, kun se kohtasi GamerLegionin Spring Sweet Spring 2 -turnauksen toisessa ottelussa.

HAVU palasi eilen muutaman viikon tauon jälkeen pelikentille kahden ottelun voimin. Joukkue on tällä hetkellä mukana muutamassakin eri turnauksessa, joten pelejä on jälleen luvassa enemmän ja Suomen ykkösjoukkuetta tullaankin näkemään lähipäivien aikana runsaasti.

Tänään jengiä vastaan asettui pääosin ruotsalaisista koostuva GamerLegion, joka on pelannut melko vaihtelevasti. Vastustajan tilannetta ei myöskään helpottanut se, että GL joutui ottamaan valmentajansa pelaamaan, kun yksi avainpelaajista joutui jättämään matsin väliin.

Ensimmäisenä pelattu Nuke näytti siltä, että HAVU pystyy pelaamaan ottelun läpi melko huoletta, vaikka vastustaja ensimmäisessä osiossa laittoikin hieman kampoihin. Loppua kohden suomalaiset olivat kuitenkin servulla täysin suvereeneja ja nappasivat vakuuttavan 16-9-voiton ensimmäisestä mapista.

GamerLegion laittaa kampoihin

Toisena mappina päästiin katsomaan GL:n valitsemaa Overpassia, jota joukkue oli aikaisemmin pelannut viisi kertaa ja voittanut näistä kaikki viisi. Vaikka joukkue pelasikin valmentajansa kanssa, niin silti tätä voittoputkea suomalaiset eivät pystyneet katkaisemaan, vaan GamerLegion marssi voittoon lukemin 16-13 ja tasoitti näin ottelusarjan 1-1.

Ottelun ratkaisevana mappina päästiin näkemään Vertigo, jota HAVU ei ole pelannut kertaakaan aikaisemmin. Nyt joukkue on kuitenkin pakotettu ottamaan joko Vertigo tai uusi kartta Ancient osaksi mappipooliaan, koska molempia mappeja suomalaisjoukkue ei millään pääse pakoon.

Tällä hetkellä Vertigo näyttäisi olevan HAVUn valinta ja ensimmäisen esityksen perusteella valinta ei missään nimessä ole huono. Erityisesti Aerial oli mahtavassa vireessä, kun HAVU suorastaan ylijuoksi vihun debyytissään lukemin 16-7 ja otti näin 2-1-voiton ottelusta. Tämä on erittäin hyvä uutinen, sillä laaja mappipooli auttaa joukkuetta myös jatkossa.

https://twitter.com/HAVUgaming/status/1397130805428826114

Lisää niin HAVUn kuin muidenkin suomalaisten pelejä nähdään heti huomenna, tarkemmat tiedot matsiesta löydät CS:GO-ottelukalenterista.


Pelaajat:
Joukkueet:
Mapit: ,,