HAVU oli vakuuttavassa vireessä – xseveN suorastaan pitelemätön päivän otteluissa

HAVU xseveN

HAVU sai loistavan startin Snow Sweet Snow -turnaukseen, kun joukkue nappasi voitot molemmista karsintaotteluista.

HAVUn uusi joukkue teki ensimmäisen kunnon esityksen tiistaina, kun se haki paikkaa Snow Sweet Snow -turnauksen pääsarjaan. Alueellisesti pelattujen karsintojen ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui ruotsalainen Lilmix.

Ruotsalaiset pysyivät mukana vielä ensimmäisen kartan, mutta sekin kääntyi lopulta HAVUn 16-14-voittoon. Toisessa kartassa joukkue tippui kyydistä välittömästi, kun HAVU pääsi Infernon CT-puolelle. Lilmix ei voittanut lopulta ainuttakaan kierrosta T-puolella ja näin ollen kartta meni suomalaisille lukemin 16-9.

Apeks oli vailla mahdollisuuksia

Heti perään oli luvassa voittajien ottelu, jossa vastaan asettui aamulla SJ:n kaatanut Apeks. Tämä ruotsalaisnippu sai sitten harvinaisen kylmää kyytiä, sillä ensimmäisen kartta meni HAVUlle murskaavasti 16-6.

Toinen kartta lähti käyntiin vastaavalla tavalla, sillä HAVUn T-puoli oli rautaa ja joukkue nappasi ensimmäisen puoliskon nimiinsä 11-4. Apeks yritti vielä sätkiä mukana, mutta tehtävä oli mahdoton. Näin ollen HAVUn upea päivä päättyi neljänteen perättäiseen karttavoittoon.

HAVUn ehdoton tähti molemmissa otteluissa oli xseveN. ENCEstä viime syksynä tullut peluri kirjasi ensimmäisessä ottelussa yhteensä 47 frägiä. ADR oli puolestaan upea 97.7. Toisessa ottelussa tilastoihin tuli 44 frägiä ADR:n ollessa yli 100.

Voitot tarkoittavat sitä, että suomalaisjoukkue lunasti paikkansa karsintojen seuraavaan vaiheeseen, josta selvitetään tiimit pääsarjaan.


Joukkueet:
Ottelut: