Toivo elää! – HAVU otti elintärkeän voiton Elisa Invitationalissa

HAVU ENCE Flashpoint

Suomalaisjoukkue HAVU nappasi toisen peräkkäisen voiton Elisa Invitational Summer 2021 -turnauksessa.

HAVU joutui tukalaan tilanteeseen Elisa Invitationalissa, kun se hävisi kaksi ensimmäistä peliään. Tämän lisäksi tilannetta vaikeutti se, että joukkue luopui Jemi ”jemi” Mäkisestä ja hänen tilallaan on toistaiseksi tiimin valmentaja Taneli ”disturbed” Veikkola.

Ensimmäisen selkä seinää vasten pelatun ottelun joukkue selvitti niukasti, mutta tänään oli uusi koitos luvassa. Tanskalaisjoukkue AGF nimittäin haastoi suomalaiset, jotka olivat jälleen pakkovoiton edessä. Mapeiksi otteluun valikoitui AGF:n valitsema Inferno, HAVUn pickaama Ancient ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi Overpass.

Inferno alkoi melko tasaisissa merkeissä, kun molemmat joukkueet napsivat kierroksia vuorotellen. HAVU oli hieman vaikeuksissa puolusosiossaan, mutta onnistui raapimaan lopulta seitsemän arvokasta kierrosta kasaan. Hyökkäävällä puolella xseveN ja sLowi laittoivat kaasun pohjaan ja johdattivat HAVUn hyvillä suorituksillaan upeaan 16-12-voittoon.

Valmentaja disturbed näyttää clutchaamisen mallia

HAVU pysyy elossa

Toisena karttana nähtiin mappipoolin uusin tulokas Ancient, jonka HAVU valitsi. Suomalaiset olivat selvästi tehneet kotiläksynsä, sillä tanskalaisjoukkue oli alusta asti alakynnessä, eikä saanut mitään aikaan. Lopulta mappi oli HAVUn täydellistä dominointia, kun joukkue tuhosi AGF:n vain hetkessä lukemin 16-7.

Voiton myötä HAVUn unelma jatkopaikasta elää, sillä se on nyt tilanteessa 2-2. Seuraava ottelu on vielä pakko voittaa, jotta paikka jatkossa aukeaa. Seuraavan matsin ajankohta ja vastustaja on vielä auki, mutta tiedot päivittyvät julkaisun jälkeen CS:GO-ottelukalenteriin.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut: