HAVU palasi takaisin pelikentille – vyölle tappio ja voitto

HAVU

Suomalaisjoukkue HAVU palasi takaisin tositoimiin muutaman viikon tauon jälkeen, kun se kohtasi 100PG:n ja ttc:n.

Suomalaisittain saatiin jälleen mukavaa katsottavaa, kun HAVU teki paluun pelikentille Flashpoint 3 -turnauksen karsintapettymyksen jälkeen. Paluu tapahtui kahden ottelun muodossa, kun kazakstanilainen 100PG ja saksalainen ttc haastoi suomalaisjoukkueen.

Päivän ensimmäiseen kohtaamiseen 100PG:tä vastaan suomalaiset saivat mainion startin, sillä kazakstanilaiset olivat ottelun alussa täysiä vastaantulijoita. HAVUn valitsema ensimmäinen kartta Nuke oli lopulta aivan yhtä päätä ja suomalaisten upeaa näytöstä, kun ZOREE ja kumppanit naulasivat ottelun loppulukemiksi tylyt numerot 16-7.

100PG näytti kuitenkin heti, että joukkueelta löytyy taistelutahtoa ja tuli todella vahvasti toisena pelattuun pölyyn. HAVU joutui seuraamaan vierestä, kun vihu rynnisti upeasti kohti sitejä ja nipisti itselleen vahvan hyökkäysosion turvin ison johdon ja lopulta voiton koko kartasta lukemin 16-12.

Ratkaisevana mappina nähdyssä Trainissa sama meno jatkui, kun ottelu pysyi tiukkana aivan loppumetreille asti. Lopulta 100PG:n puolustus oli kuitenkin liikaa suomalaisille, joka johti HAVUn 16-13-tappioon. Tämä tarkoittaa sitä, että kazakstanilaisjoukkue toisti sen, mitä maan jääkiekkojoukkue teki eilen ja vei voiton suomalaisten nenän edestä lukemin 2-1.

HAVU palaa voittokantaan

Päivän toisessa ottelussa HAVU sai toisen melko tuntemattoman nimen vastaan, kun saksalainen ttc hyökkäsi palvelimelle. Heti alusta alkaen kuitenkin nähtiin, että helppoa ei tästäkään ottelusta ole tulossa, vaan voitosta saa taistella kynsin ja hampain loppuun saakka.

Ensimmäisenä mappina nähtiin tällä kertaa ttc:n valitsema Mirage, joka oli tiukkaa vääntöä alusta alkaen. Tämä johti lopulta siihen, että voittajaa ei varsinaisen peliajan puitteissa saatu, vaan mappi jouduttiin viemään aina jatkoajalle. Jatkoilla suomalaiset olivat kuitenkin suvereeneja ja puristivat itselleen tärkeän mappivoiton lukemin 19-16.

Toisena karttana nähtiin HAVUn valitsema Nuke, joka oli siis heidän valintansa myös päivän ensimmäisessä ottelussa. Tällä kertaa erona oli se, että samanlaista ylijuoksua ei nähty, vaan ttc oli hyvin pelissä mukana. Pitkään näytti jo siltä, että HAVU joutuu tyytymään tappioon toisen mapin osalta, kunnes vahva puolustusosio toi joukkueelle niukimman mahdollisen voiton lukemin 16-14.

Tämä oli tärkeä voitto HAVUn kannalta, joka palasi näin ollen voittokantaan ja saa varmasti tätä kautta jälleen itseluottamusta kohdilleen. Muitakin suomalaisia nähdään tällä viikolla runsaasti palvelimella, joten kannattaa pysyä kartalla ja tarkastaa CS:GO-ottelukalenteri tasaisin väliajoin.


Joukkueet:
Mapit: ,,,