HAVU palasi voittojen tielle – tärkeä päänahka tiukan väännön jälkeen

HAVU xseven

Suomalaisjoukkue HAVU nappasi todella tärkeän voiton, kun se onnistui kaatamaan tanskalaisjoukkue Copenhagen Flamesin lukemin 2-0.

Pinnacle Cup II -turnaus jatkui toisilla otteluilla, kun HAVU ja Copenhagen Flames ottivat mittaa toisistaan. Ottelu oli todella tärkeä suomalaisille, sillä avausottelun tappion vuoksi tilanne oli tiimin kannalta tukala.

Ottelun karttoja pääsi valitsemaan ensin suomalaisjoukkue, joka nappasi itselleen Miragen. Juuttivastustaja päätyi puolestaan Nukeen ja mahdolliseksi ratkaisijaksi ottelussa jäi Overpass.

Matsi alkoi todella tiukoissa merkeissä, kun joukkueet menivät rinta rinnan Miragen avausosiossa. Loppua kohden HAVU sai kuitenkin parempaa vaihdetta silmään ja onnistui kampeamaan 8-7-johdon puolia vaihdettaessa. Hyvä loppuosio kantoi myös CT-puolelle, jossa sLowi ja kumppanit jatkoivat hyviä otteitaan ja nappasi voiton avauskartasta lukemin 16-13.

HAVU vääntää voiton väkisin

Toisena karttana päästiin jännittämään Nukea, jossa Flames hyökkäsi ensin. Alku oli kuin toisinto Miragesta, kun joukkueiden välille ei tullut eroa millään. Flamesin vahva alku- ja loppuosio kuitenkin takasivat sen, että he veivät yleensä vaikeamman T-puolen nimiinsä numeroin 8-7.

HAVU ei kuitenkaan lannistunut tästä, vaan laittoi vain lisää vettä myllyyn. Mainiota hyökkäyspeliä esittänyt suomalaisjoukkue marssi nimittäin kierros kierrokselta kohti maaliviivaa. Lopulta frägikuninkaana nähtiin valmentaja disturbed, kun hän johdatti tiiminsä 25 frägin turvin tärkeään 16-13-voittoon.

Voiton myötä HAVU on nyt tilanteessa 1-1, joten joukkue tarvitsee kaksi voittoa jatkopaikkaan. Samalla se sai hyvän hengähdystauon, sillä seuraava tappio ei myöskään tiputa jengiä turnauksesta. Kolmannen matsin ajankohta ja vastustaja selviävät vasta myöhemmin ja ne päivittyvät tuttuun tapaan CS:GO-ottelukalenteriin, kun ne julkaistaan.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,