HAVU-pelaaja sLowi jätti pelin väliin – oli samaan aikaan selostamassa BLAST-otteluita

slowi havu

HAVU aloitti tauon jälkeen pelit CCT North Europe Series 6 -turnauksessa, jossa se kärsi tappion heti kärkeen ThunderFlashille lukemin 2-0.

HAVUn paluu tauolta on herättänyt melkoista keskustelua, eikä suinkaan nolon tappion johdosta, vaan aivan muista syistä.

Suomalaisjoukkue pelasi avausottelussa ilman sLowia, joten tilalle oli komennettu valmentajana toimiva Mikko ”xartE” Välimaa. Poissaolossa ei olisi varmastikaan ollut mitään ongelmaa, jos sLowi olisi ollut sivussa esimerkiksi terveydellisten syiden vuoksi.

Sen sijaan pelaaja oli oman pelinsä sijaan kommentoimassa Pelaajat.comin Twitch-kanavalla BLAST Premier Fall Groups -turnauksen ottelua. Tilanne aiheutti sosiaalisessa mediassa melkoista keskustelua, sillä toiminta ei herättänyt juurikaan kehuja. Muun muassa suomalaispelaaja SADDYX naureskeli poissaoloa.

– Nyt oon kyl nähnyt kaiken 🤣🤣, SADDYX kirjoitti.

HAVU perusteli tilannetta sillä, että sLowi oli sopinut työkeikasta jo ennen pelaajataukoa, jolloin ottelua ei oltu vielä asetettu samalle päivälle.

HAVUn rosteriin on tulossa muutoksiakin lähiaikoina, sillä Pallomeri.netin saamien tietojen mukaan xseveN on jäämässä pois aktiivisesta kokoonpanosta. Tilalle on nousemassa RoundsGG:n m0n0xx.


Pelaajat:
Joukkueet: