HAVU penkitti jemin – valmentaja paikkaamaan toistaiseksi

HAVU

Suomalaisjoukkue HAVU ilmoitti Twitter-tilillään, että se on penkittänyt Jemi ”jemi” Mäkisen.

HAVU on ollut heikossa vireessä jo muutaman kuukauden ajan ja nyt joukkue on päätynyt tekemään rosterimuutoksen. Organisaation Twitter-tilillä kerrottiin, että jemi penkitetään välittömästi. Korvaajaa pelaajalle ei vielä ole tiedossa, vaan toistaiseksi paikan täyttää joukkueen valmentaja Taneli ”disturbed” Veikkola.

Jemi tuli kovin odotuksin HAVU-paitaan, mutta ei saanut oikein missään vaiheessa peliään kulkemaan hyvin. Mies on ollut yksi ailahtelevimmista pelaajista ja alisuorittanut selvästi odotuksiin nähden. Liike voi olla positiivinen niin pelaajalle kuin joukkueellekin, sillä jemillä on varmasti enemmän annettavaa, kun hän saa itseluottamuksensa takaisin.

HAVU nähdään Veikkolan kanssa askissa jo heti huomenna, kun FunSpark ULTI 2021 -turnauksen alueellisissa pudotuspeleissä vastaan asettuu ENCE. Oletettavaa on, että valmentaja nappaisi itselleen In-Game Leaderin roolin, joka antaisi enemmän vapauksia Olli ”sLowi” Pitkäselle.

Tämä antaa mahdollisuuksia HAVUlle myös pelillisiin muutoksiin, sillä joukkue voi halutessaan hankkia myös uuden IGL:n, joka antasi sLowille takaisin vanhan roolinsa. Toinen vaihtoehto on luonnollisesti hankkia suora korvaaja jemille, jolloin Pitkänen jatkaisi pelinsisäisenä johtajana, kuten tähänkin asti.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut: