HAVUn jäätävä meno jatkuu – marssi pudotuspeleihin todellisessa trillerissä

havu havun havussa

HAVU nappasi kolmannen voittonsa CCT Central Europe Series -turnauksen alkusarjassa ja lunasti paikan pudotuspeleihin.

HAVUn viime viikkojen otteet ovat olleet todella ilahduttavia, sillä voittoja tulee tilille jatkuvalla syötöllä. Yksi ainoa kauneusvirhe oli finaalitappio ENCElle, mutta sekin oli unohdettu nopeasti.

Torstaina tilille napsui jälleen yksi voitto, kun suomalaisjoukkue kaatoi ex-Finestin karttavoitoin 2-1. Helpolla voitto ei tullut, vaan taistosta muodostui todellinen trilleri.

Avauskarttana pelattu Overpass oli täydellinen hadeksen näytös. ENCEssäkin pelannut puolalainen nappasi 47 frägiä ja johdatti joukkonsa 19-17-karttavoittoon.

Toisena karttana pelattu Mirage näytti muodostuvan täydelliseksi HAVUn ylimarssiksi, sillä tiimi johti jo 15-6. Ex-Finest käynnisti kuitenkin sensaatiomaisen kirin ja nousi vielä tasoihin.

Jatkoajallakin HAVU sai useamman karttapallon, mutta homma ei meinannut millään taittua, kunnes lopulta kartta tuli kotiin lukemin 22-20.

Kolmantena karttana pelattiin Ancient, jossa ratkaistiin myös pudotuspeleihin selviävä joukkue. Ensimmäinen puolisko lupaili tasaista karttaa, koska CT-puolella pelanneen HAVUn johtonumerot olivat vain 8-7. T-puoli kuitenkin pelasi suomalaisilla ihailtavalla tavalla ja lopulta voitto irtosi selvin numeroin 16-10.

Näin ollen HAVU jatkaa matkaansa pudotuspeleihin tyylipuhtaalla saldolla 3-0.


Joukkueet:
Mapit: ,,