HAVU pyyhki lattiaa ottoNd:n c0ntactilla FunSpark ULTI -karsinnoissa

HAVU sLowi

HAVU ja Otto ”ottoNd” Sihvon c0ntact Gaming kohtasivat FunSpark Ulti -karsintojen B-lohkon alemman kaavion semi-finaalissa.

HAVU ja c0ntact ottivat mittaa toisistaan, kun joukkueet taistelivat paikasta Kiinassa järjestettävään FunSpark ULTI –turnaukseen. Suomalaispelaajia oli siis servulla yhteensä kuusi kappaletta, kun c0ntact gamingiä edustava ottoNd haastoi liudan entisiä tiimikavereitaan sekä vanhan organisaationsa.

Matsi aloitettiin c0ntactin valitsemalla Miragella, joka on ollut joukkueen corelle todella suotuisa mappi. Kuitenkin isot vaikeudet, joita uuden organisaation alla on nähty olivat jälleen läsnä. Ensimmäisessä osiossa HAVUn puolustus onnistuttiin c0ntactin toimesta murtamaan vain kaksi kertaa, kun osioita vaihdettiin tylyissä lukemissa 13-2.

Toiseen puoliskoon ei jäänyt hirveästi enää jossiteltavaa, vaikka c0ntact onnistuikin vielä raapimaan muutaman kierroksen kasaan. Välimatka jengien välillä oli kuitenkin niin jättimäinen, että ottoNd:n joukkueella ei ollut mahdollisuutta enää taistella karttavoitosta. Loppulukemat Miragesta 16-6 HAVUlle.

Tiukka toinen kartta

HAVU päätyi valitsemaan itselleen Nuken, joka on tunnetusti AWP-pelaajien leikkikenttä. Mapin osalta voitiin siis odottaa jännittävää taistelua, kun ZOREE ja ottoNd pääsivät mittaamaan toistensa AWP-taitojaan. Nuken valintaa kotikarttana tukee myös xseveNin taitava ramppipelaaminen, jossa hän on yksi scenen parhaista.

Tällä kertaa c0ntact aloittikin paljon väkevämmin ja HAVU oli alussa hätää kärsimässä. Suomalaisjengi oli isoissa vaikeuksissa rahallisesti, sillä joukkue ei onnistunut ensimmäisen puoliskon aikana kertaakaan ottamaan kahta peräkkäistä rundia. Viisi yksittäin voitettua kiesiä antoivat kuitenkin jengille vielä mahdollisuuden taistella karttavoitosta.

CT-puolelle päästyään joukkue näyttikin, miksi Nuke on yksi heidän kotimapeistaan. Upean puolustuksen turvin HAVU voitti vuorostaan osiossa 10 rundia, joka tarkoitti jatkoaikaa ydinjätemaan osalta. Sekä jatkoajalla että koko Nuken ajan ottoNd teki kaikkensa, mutta lopulta edes hänen 39 frägiään ei riittänyt, vaan HAVU vei kartan numeroin 22-18 ja ottelun 2-0.

Tsekkaa myös: OG niukkaan tappioon – haave finaaleista kariutui viime hetkillä

 


Pelaajat: ,,
Joukkueet: ,
Ottelut: