Suomalaisjoukkue HAVU joutui pettymään, kun Entropiq onnistui voittamaan joukkueen Pinnacle Cup II -turnauksen ratkaisevassa ottelussa.

Viime viikolla saatiin suomalaisittan hyviä uutisia, kun ENCE onnistui raivaamaan tiensä Pinnacle Cupin pudotuspeleihin. Tänään puolestaan HAVU sai mahdollisuuden samaan temppuun, kun alkusarjan ratkaisevassa ottelussa vastaan asettui Entropiq.

Matsi alkoi HAVUn kannalta huonosti, kun CIS-joukkue otti heti alussa kuskin paikan. Ensimmäisenä karttana pelattu Overpass oli lopulta vastustajan täydellistä dominointia, sillä Aerial ja kumppanit joutuivat tyytymään vaivaiseen kuuteen kierrosvoittoon 16-6-tappiossa.

HAVU palasi vielä omassa valinnassaan Dust2:ssa peliin mukaan, kun se onnistui sLowin upeiden pelitysten ansiosta nappaamaan maukkaan 16-11-voiton. Tästä ei kuitenkaan lopulta ollut hyötyä, sillä ratkaisevana karttana pelatussa Miragessa Entropiq oli jälleen täysin ylivoimainen numeroin 16-7.

sLowi oli Dust2:n hahmo

Tappion myötä HAVU on ulkona Pinnacle Cupista ja aloittaa näin ollen kesälomansa. Tauon aikana on todennäköisesti tulossa myös pelaajauutisia, sillä rosterista puuttuu edelleen yksi peluri. Se kuka vakanssin täyttää, on edelleen täysi kysymysmerkki, mutta joukkue ehdottomasti tarvitsee viidennen palasen kokoonpanoonsa.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,