HAVU sai revanssinsa – ENCE kaatui todellisen trillerin jälkeen

HAVU ENCE Flashpoint

Suomalaisorganisaatioiden uusintakohtaaminen nähtiin, kun HAVU ja ENCE taistelivat paremmuudestaan Nordic Masters Spring 2021 -turnauksessa.

Suomen isoimmat organisaatiot HAVU ja ENCE ottivat mittaa toisistaan, kun joukkueet taistelivat paikasta Nordic Masters Springin finaaliin. Viime kohtaaminen jengien välillä oli vain muutama viikko sitten ja silloin allu ja kumppanit veivät ENCEn vastustamattomasti 2-1-voittoon.

Tänään asetelmat olivat kuitenkin täysin uudet ja panos entistä kovempi. Ottelun kartoiksi valikoitui ENCEn nappaama Nuke, HAVUn valitsema Dust2 sekä mahdolliseksi ratkaisijaksi tähän suomalaistrilleriin jäi Mirage.

Matsin aloitti Nuke, jossa HAVUlta nähtiin eilen aivan jäätävä voitto NiPistä uskomattoman comebackin jälkeen. Ensimmäinen osio päivän ottelussa oli todella tasainen ja vain yksi kierros erotti lopulta joukkueet, kun HAVU nappasi itselleen puolustusvoiton lukemin 8-7.

Paperilla ENCE oli selvästi paremmissa asemissa toiseen osioon, mutta servulla tilanne oli lopulta täysin toinen. HAVUn hyökkäykset olivat järjestäen todella tehokkaita ja Nuke oli hetkessä ohi, kun Aerial johdatti 26 frägillään joukkonsa 16-8-voittoon.

xseveN ja Aerial voittavat 2v4-tilanteen

https://twitter.com/BLASTPremier/status/1376136974860492800

HAVU vääntää voiton väkisin

Toisena mappina päästiin HAVUn valitsemaan pölyyn, jossa tällä kertaa ENCE otti kuskin paikan nopeasti. Useamman tiukan rundin jälkeen allu ja kumppanit nappasivat ison 10-5-johdon puolustavalta puolelta, joten kolmas kartta oli enemmän kuin todennäköinen.

HAVU kuitenkin näytti, että eilinen comeback ei ollut ainoa, joka heidän takataskustaan löytyy ja alkoi kierros kierrokselta saavuttaa ENCEn johtoasemaa. Edes kaksi mappipalloa ei riittänyt vastustajalle, kun HAVUn huikaiseva comeback toi ottelun tasoihin ja vei Dust2:n jatkoajalle.

Ensimmäinen jatkoaika ei tuonut vielä voittajaa tähän suomalaisjoukkueiden trilleriin, mutta toisella jatkoajalla ottelun parempi joukkue vihdoin selvisi. HAVU marssi isoon ja tärkeään 2-0-voittoon numeroin 22-20 ja sai näin revanssin ENCEstä upealla tavalla.

Ottelut jatkuvat kello 21:00 alkavassa finaalissa, jossa HAVUn haastaa joko Dignitas tai Galaxy Racer. Matsin voittajalle on luvassa jättimäinen palkinto, sillä voittaja etenee BLAST Premier Spring Showdowniin, jossa odottaa liuta maailman kärkijoukkueita.


Pelaajat: ,,,
Ottelut:
Mapit: ,,