HAVU kärsi tappion AGF:lle – vastustajan pelaajalta mielipuolinen ratkaisukartta

HAVU Elisa Invitationalin

Suomalaisjoukkue HAVU pelasi todella ailahtelevan ottelun LOOT.BET Season 8 -turnauksessa tanskalaista AGF-joukkuetta vastaan.

Avauskarttana pelattiin Train, joka oli AGF:n valinta. Se kuitenkin varmasti kelpasi myös suomalaisille enemmän kuin hyvin, sillä junamaa on ollut HAVUlle todella hyvä kartta.

Keskiviikkona serverillä nähtiin kuitenkin vain yksi joukkue, sillä AGF jyräsi Trainissa vakuuttavaan 16-6-voittoon.

HAVU nousi mukaan taisteluun

Suomalaiset saivat juonesta kiinni Miragessa, jossa nähtiin jälleen astetta tutumpaa tekemistä.

Avauspuolisko meni HAVUn hyväksi 10-5, joten lähtökohdat toiselle puoliskolle olivat mainiot. Vaikka AGF yritti vielä päästä mukaan peliin, niin ero oli liian suuri kurottavaksi. Näin ollen HAVUn 16-10-voitto takasi taistelun jatkuvan kolmanteen karttaan.

AGF:n fr0slev aloitti hurjan show’n

Kolmantena karttana toimineesta Nukesta muodostui harvinaisen yksipuoleinen esitys, sillä AGF teki serverillä aivan mitä tahtoi. Varsinkin joukkueen riveissä pelaava fr0slev oli täysin pitelemätön, sillä tilille tuli 19 frägiä ennen kuin HAVU sai pysäytettyä tuon flow’n.

Voittajasta ei kuitenkaan alun jälkeen ollut mitään epäselvyyttä, sillä avauspuolisko meni AGF:lle lukemin 13-2. HAVU ei saanut lopulta kaunistelua yhtään lukemia, vaan tanskalaiset nappasi voiton nimiinsä 16-2.

Kartan ehdoton tähti oli fr0slev, jonka statsit näyttivät lukemia 22-3. ADR oli suorastaan mykistävä 116.4.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,