HAVU joutui tyytymään tappioon – vaikea jakso jatkuu

geareilla HAVU HAVUn Gambit Aerial

HAVU aloitti taipaleensa Pinnacle Cup II -turnauksessa, kun brasilialaisjoukkue MIBR haastoi suomalaiset.

Suomalaisjoukkue HAVU jatkaa pelejään valmentajansa Taneli ”disturbed” Veikkolan kanssa, kun viidettä pelaajaa ei vieläkään ole löytynyt. Joukkueella on pidempään ollut jo melko ailahtelevaisia tuloksia ja tilannetta ei tietenkään helpota se, että rosterin viimeinen palanen uupuu edelleen.

Pinnacle Cup II -turnauksen avausottelussa suomalaisjoukkue sai vastaansa brasilialaisen MIBRin, joka on myös pelannut heikosti viime aikoina. MIBR löytyy maailmanlistalta vasta sijalta #54, kun suomalaisjoukkue puolestaan majailee sijalla #30.

HAVU aloitti matsin upeasti ja tuhosi brassit Dust2:ssa tylysti lukemin 16-3. Tämän jälkeen suomalaisjoukkueella oli kuitenkin vaikeampaa ja vastustaja käytti paikkansa hyväksi. Tämän myötä seuraavat kaksi karttaa menivät MIBRille, kun Mirage päättyi 11-16 ja Ancient 7-16.

Dust2 oli HAVUn juhlaa

Sanomattakin on selvää, että HAVU tarvitsee pian rosteriinsa viidennen pelaajan. Kohta tuleva pelaajien tauko on varmasti hyvä mahdollisuus suomalaisorganisaatiolle, jotta mahdollinen uusi tulokas voidaan ajaa sisään. Tilanne ei kuitenkaan ole helppo, sillä vapaita suomalaispelaajia ei juurikaan ole.

Suomalaispelaajat jälleen iskussa, kaikki matsit ja linkit suomenkielisiin livestriimeihin CS:GO-ottelukalenterista!


Pelaajat:
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,