HAVU nappasi tärkeän voiton – Aerial ja xseveN keihäänkärkinä

havu

HAVU aloitti Elisa Invitational Winter -turnauksen mahtavalla voitolla ruotsalaisjoukkue Savagea vastaan.

Suomalaisjoukkue joutui pettymään ensimmäisissä Major-karsinnoissa, kun joukkue tipahti AVEa vastaan. Huonosta nipusta ei kuitenkaan puhuta, sillä AVE oli yksi niistä, joka onnistui pääsemään karsinnoista mukaan RMR-turnaukseen.

HAVU ei kuitenkaan voinut jäädä murehtimaan tilannetta, sillä nurkan takana odotti Elisa Invitationalin pudotuspelien ensimmäinen kierros, jossa vastaan asettui ruotsalaisjoukkue Savage.

Matsi alkoi HAVUn kannalta heikosti, kun heidän valitsemansa Dust2 meni vastustajalla niukasti jatkoajalla 19-17. Tämä ei kuitenkaan lannistanut tiimiä, vaan seuraavana pelatussa Infernossa nähtiin paljon parempaa tekemistä. Vahvan hyökkäysosion johdosta Savage oli lopulta paperia numeroin 16-11.

Kaikki jäi näin ollen kiinni Overpassista, johon HAVU sai mahtavan alun. Upeat 11 puolustavan puolen kierrosta takasi sen, että joukkue onnistui kairaamaan itselleen elintärkeän 16-12-voiton. Ottelun ehdottomina hahmoina olivat Aerial ja xseveN, jotka nappasivat 71 ja 68 frägiä kolmeen karttaan.

Aerial oli ottelun MVP.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat: ,
Joukkueet:
Mapit: ,,

NordVPN 600x200