HAVU täysin pitelemätön – saa kolme mahdollisuutta pudotuspelipaikkaan

HAVU ENCE Flashpoint

Suomalaisjoukkue HAVU jatkoi vahvaa viikkoaan, kun joukkue onnistui kaatamaan Galaxy Racerin Pinnacle Cup -turnauksessa.

HAVU aloitti viikkonsa mahtavasti, kun joukkue onnistui nappaamaan molemmista maanantain otteluista voiton. Voitot tulivat niin Pinnacle Cupin kuin Elisa Invitationalinkin osalta, joten suomalaiset saivat mahtavan lähdön molempiin turnauksiin.

Tänään vuorossa oli jälleen Pinnacle Cupin ottelu, jossa vastaan asettui ruotsalainen Galaxy Racer. Karttoja otteluun pääsi valitsemaan ensin vastustaja, joka otti Ancientin. HAVUn valinta oli puolestaan Dust2 ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi Mirage.

Ancient alkoi suomalaisittain totaalisella dominoinnilla, kun CT-puolella aloittanut HAVU tuhosi vastustajan totaalisesti. Vahva puolustusosio antoi hyvät avaimet voittoon, joka tuli lopulta helpohkosti lukemin 16-9.

Jemin upea 4K

Jos video ei näy, voit katsoa sen Twitteristä.

Tästä päästiin pölyyn, jossa alku oli jälleen vahva. Aerial ja sLowi toimivat keihäänkärkinä, kun länsinaapuri oli hätää kärsimässä. Tämän johdosta HAVU jatkoi upeasti kuskin paikalla ja vei kartan numeroin 16-10. Voiton myötä tiimi on turnauksessa tilanteessa 2-0, joten seuraavalla päänahalla joukkue varmistaa pudotuspelipaikan.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,