HAVU täysin pitelemätön MIBRiä vastaan – xseveN ja Aerial monsterivireessä

HAVU xseveN

HAVU ja MIBR taistelivat paremmuudestaan maukkaassa kohtaamisessa, kun Snow Sweet Snow 2 -turnaus alkoi.

HAVU jatkoi siitä, mihin se karsinnoissa jäi, kun Snow Sweet Snow 2 -pääturnaus alkoi. Ennakkoon altavastaajana otteluun lähtenyt suomalaisjoukkue oli upeassa vireessä, kun se kaatoi MIBRin selvästi lukemin 2-0 (16-7, 16-13).

Paras kolmesta -muodossa pelattu ottelu alkoi suomalaisten valitsemalla Dust2:lla. Nopeasti kävi ilmi myös syy valinnalle, sillä HAVU hyökkäsi aivan fantastisesti koko ensimmäisen osion ajan ja sinetöi itselleen tukevan 10-5-johtoaseman puolia vaihdettaessa.

Toisessa osiossa ei voimasuhteissa nähty muutoksia, vaan brasilialaisten hyökkäykset onnistuttiin tylsyttämään kerta toisensa jälkeen. Viime aikoina hirmuvireessä ollut xseveN jatkoi monsteritehtailuaan joukkueen ottaessa 16-7-voiton. 23 rundin aikana mies napsi 30 frägiä ja omasi huikasevan 128.5 ADR:n (keskimääräinen vahinko kierrosta kohden).

Pysäyttämätön HAVU

Toisena karttana nähtiin MIBRin valitsema Train, joten HAVU sai valita puolensa ensin ja päätyi luonnollisesti helpompaan CT-osioon. Alku mappiin oli suomalaisten kannalta täydellinen, kun tilanne oli parhaimmillaan jo 8-0. Brassit heräsivät kuitenkin vielä taisteluun mukaan ja kampesi itselleen viisi kierrosta viimeisestä seitsemästä.

Loppuosion vahva vire jatkui myös toisen puoliskon alkuun, kun brassit onnistuivat viemään kuusi ensimmäistä kierrosta nimiinsä ja meni jo 11-10-johtoon. HAVU kuitenkin sisuuntui tappioputkesta ja näytti, että kuka on kuka. Aerialin johdattaessa joukkoja 29 frägillään suomalaisjoukkue punnersi mahtavan voiton lukemin 16-13.

Ottelut jatkuvat huomenna, kun HAVU pelaa joko kello 16:00 tai kello 19:00 alkavassa matsissa. Ottelu pelataan tuttuun tapaan paras kolmesta -muodossa ja sitä voi seurata suomenkielisellä selostuksella pelaajatcomin Twitch-tililtä.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:

NordVPN 600x200