Video: HAVU teki ihmenousun avauskartassa ja paineli lopulta upeaan 2-0-voittoon!

HAVU

Suomalaisjoukkue HAVU nappasi huikaisevan voiton perjantaina, sillä aloitus peliin oli kaikkea muuta kuin hyvä, mutta homma kääntyi täysin päälaelleen.

HAVUn valinta 1. kartaksi oli Train, joka on viime aikoina ollut lähes poikkeuksetta joukkueella loistava iskunpaikka. Tällä kertaa homma takerteli kuitenkin todella pahasti ja vastustaja Copenhagen Flames oli lähes varmasti menossa karttavoittoon. HAVU teki kuitenkin sensaatiomaisen nousun 7-15-tappioasemasta ja venytti ratkaisun jatkoajalle. Suomalaiset eivät enää päästäneet otteesta irti, vaan nappasivat ensimmäisen kiinnityksen voittoon 19-17-karttavoitolla.

Liekki-Lasse oli liekeissä ratkaisuhetkillä

Toisena karttana oli puolestaan Copenhagen Flamesin valinta Overpass. HAVUn itseluottamus oli heti alusta asti tapissa ja suomalaisjoukkue paineli menemään armottomalla tavalla. Copenhagen Flames heräsi kuitenkin viimeisellä mahdollisella hetkellä vielä mukaan voittotaisteluun eikä HAVU saanut revittyä ensimmäisellä puoliskolla kuin 9-6-johdon.

Toinen puolisko alkoi Copenhagen Flamesin kannalta täydellisellä tavalla ja hetkessä tilanne oli tasan. Tämän jälkeen oli jälleen HAVUn aika ottaa ohjat haltuun ja suomalaiset karkasivat 15-12-johtoon, joten voitto oli yhden erän päässä.

Tanskalaiset eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan tilanne kaventui 15-14, kunnes HAVU laittoi ottelun pakettiin 16-14-voitolla.

Voitto antaa jälleen HAVUlle loistavat lähtökohdat tuleviin koitoksiin, joten kaikki on mahdollista aina turnausvoitosta lähtien.


Joukkueet:
Ottelut: