HAVU upeaan voittoon – seuraavaksi vastassa maailmanlistan kakkonen

HAVU Funspark ULTI 2021

Suomalaisjoukkue HAVU jatkoi fantastista päiväänsä, kun se kaatoi ranskalaisjoukkue DBL Poneyn Elisa Invitational Fall 2021 -turnauksessa.

HAVU aloitti tänään pelit jo aikaisin aamulla, kun kymmeneltä tiimi nappasi niukan voiton 1WINistä. Päivän toiseen kohtaamiseen haaste oli aivan toinen, kun ranskalaisjoukkue DBL Poney haastoi joukkueen.

Matsi alkoi HAVUn valitsemalla pölyllä, jossa suomalaistiimi oli alusta alkaen hereillä. Vahva hyökkäävä osio toi peräti yhdeksän kiesiä, joka tiesi hyvää puolustuksen kannalta. ZOREE ja sLowi olivat lopulta puolustuksen isoimmat lukot, kun joukkue nakutti taululle lukemat 16-11.

Toisena päästiin ihailemaan vastustajan valitsemaa Nukea. Aerial ja kumppanit aloittivat kartan vieläkin paremmin ja olivat täysin pitelemättömiä. DBL Poney ei saanut mitään aikaan, kun suomalaisjengi painoi taululle rumat lukemat 16-3.

Voiton myötä HAVU jatkaa pudotuspelien seuraavalle kierrokselle, jossa vastaan asettuu maailmanlistan #2 oleva Gambit. Tämä tarkoittaa sitä, että HAVUn tulee pelata aivan parastaan, jos he aikovat ottaa voiton kamppailusta.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Mapit: ,

NordVPN 600x200