HAVU upeaan mestaruuteen – täysin suvereeni esitys finaalissa

Elisa Invitational Summer Spring HAVU Nordic Masters Spring HAVU

Suomalaisjoukkue HAVU varmisti Snow Sweet Snow -turnauksen voiton, kun se kaatoi finaalissa puolalaisen AGOn.

HAVU varmisti tänään aikaisemmin paikkansa Snow Sweet Snow Cupin finaalissa, kun Winstrike kaatui upealla tavalla. Huikeat otteet jatkuivat myös finaalissa, jossa vastaan tuli puolalaisjoukkue AGO.

Ottelu alkoi HAVUn valitsemalla Nukella, johon suomalaiset tulivat todella vahvasti. Hyökkäävällä puolella aloittanut joukkue jyräsi puolalaisten yli, kun puolia vaihdettaessa johto oli jo 10-5. CT-puoli oli tämän jälkeen vain muodollisuus, kun HAVU kaasutti Aerialin 24 frägin turvin 16-8-voittoon.

Finaalin toisena karttana nähtiin puolestaan Mirage, jonka alku oli melko samanlainen kuin Nukessa. Tällä kertaa puolustavalla puolella aloittaneet suomalaiset olivat jälleen alussa vahvoja, mutta osion loppua kohden AGO sai paremmin juonen päästä kiinni. Puolia vaihdettaessa tilanne oli niukasti HAVUn hyväksi 9-6.

Toisessa osiossa HAVU pääsi jälleen irti ja puolalaiset olivat hätää kärsimässä tiukkojen hyökkäysten alla. Tällä kertaa xseveN oli kantava voima, kun mies otti 28 frägiä ja johdatti joukkonsa upeasti mestaruuteen 16-11-voitolla.

Suomalaisjoukkue nappaa suvereenista 2-0-voitostaan 44 000$ palkintorahaa, aimo annoksen kokemusta sekä ison tukun pisteitä maailmanlistalla. Asetelmat perjantain HAVU – ENCE peliin on myös entistä herkullisemmat, sillä 15 ottelun voittoputkessa oleva tuore mestari haluaa varmasti napata itselleen Suomen ykkösjoukkueen tittelin myös virallisesti.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,