HAVU vakuuttavaan lohkovoittoon – varmisti paikkansa pudotuspeleissä

HAVU Funspark ULTI 2021

Suomen ykkösjoukkue HAVU jatkoi vahvoja otteitaan, kun se kohtasi ruotsalaisen Dignitaksen FunSpark ULTI -turnauksen alueellisessa sarjassa.

HAVU palasi tauoltaan pelikentille hieman ruosteisesti, mutta peli peliltä otteet ovat parantuneet. Ensimmäisenä päivänä jengiltä nähtiin sekä voitto että tappio, mutta sen jälkeen on nähty jälleen tutumpaa perusvihreää, kun voittoja on tullut vyölle jo neljästä peräkkäisestä ottelusta.

Tälle päivälle suomalaisilla oli jälleen kaksi ottelua luvassa, kun ensimmäisessä kohtaamisessa brittijoukkue Endpoint koitti horjuttaa HAVUa Spring Sweet Spring -turnauksessa. Tällä kertaa Endpointilla ei kuitenkaan ollut jakoja, vaan Aerial johdatti joukkonsa 53 frägin turvin 2-0-voittoon.

Toisessa matsissa vastaan asettui Dignitas, joka oli ennakkoon kovempi vastustaja. Ruotsalaisjoukkue on pelannut viime aikoina vahvasti, joten missään nimessä helppoa peliä ei voitu odottaa. A-lohkon voittajien otteluun kartoiksi valikoitui Dust2 (HAVU), Inferno (Dignitas) ja mahdolliseksi ratkaisijaksi jäi Nuke.

HAVU on kentän kuningas

Ensimmäinen mappi alkoi suomalaisjoukkueen kannalta vauhdikkaasti, sillä joukkue esitti mahtavaa hyökkäyspeliä ja niittasi länsinaapurin maanrakoon lukemin 11-4. Dignitas ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan laittoi omassa hyökkäysosiossaan vahvasti kampoihin. Lopulta etumatka oli kuitenkin liikaa, kun HAVU puristi lopulta voiton väkisin lukemin 16-13.

Toiseen mappiin mentäessä saatiin Dignitaksen puolelta hieman ikäviä uutisia, sillä f0rest joutui jättämään toisen kartan väliin henkilökohtaisten syiden vuoksi. Legendan paikkaajaksi toiseen mappiin tuli toinen CS-historian parhaita pelaajia koskaan, kun GeT_RiGhT astui miehen isoihin saappaisiin.

Alussa näytti siltä, että f0restin puuttuminen ei Dignitaksen menoa haittaa, mutta mitä pidemmälle peli eteni, sitä paremmin HAVU sai otetta itselleen. Lopulta ruotsalaisjengi oli täysin aseeton, kun jemi johdatti joukkueensa 26 frägin turvin upeaan 16-9-voittoon. HAVUn osalta tämä tarkoittaa sitä, että joukkue jatkaa kohti maanantaina alkavia pudotuspelejä, johon vastustaja selviää myöhemmin tällä viikolla.

https://twitter.com/HAVUgaming/status/1397635075664142340

Pelaajat: ,,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,