HAVU vakuuttavaan voittoon – varmisti paikkansa jatkopeleihin

geareilla HAVU HAVUn Gambit Aerial

HAVU jatkoi hyviä otteitaan FunSpark ULTI -turnauksessa, kun se voitti näytöstyyliin tanskalaisjoukkue Copenhagen Flamesin.

HAVU aloitti päivänsä jo aikaisin aamulla, kun se sai selkäänsä ex-Winstrikeltä lukemin 2-0. Suomalaisten pelit eivät kuitenkaan jääneet tähän, sillä päivän toiseen otteluun joukkue sai vastaansa tanskalaisen Copenhagen Flamesin, kun jengit taistelivat D-lohkon voitosta FunSpark ULTI -turnauksessa.

Ottelu alkoi HAVUn valitsemalla Trainilla, jossa suomalaiset olivat täysin ylivoimaisia. Ensimmäinen osio oli jäätävää dominointia, kun juutit onnistuivat saamaan vain kolme kierrosta. Puolten vaihden jälkeen loppu oli enää vain kosmetiikkaa, kun Aerial ja kumppanit kairasivat helpon voiton lukemin 16-5.

Toisena mappina nähtiin Overpass, jossa HAVUlla on ollut viime aikoina suuria vaikeuksia. Tälläkin kertaa alku näytti siltä, kun Flames meni parhaimmillaan jo 6-0-johtoon. Tästä HAVU ei kuitenkaan lannistunut, vaan aloitti huikaisevan comebackin osion osalta, kun se onnistui viemään yhdeksän seuraavaa.

https://twitter.com/HAVUgaming/status/1379442098802397193

Toisen osion alku oli myös hyvin suomalaispainotteinen, mutta loppua kohden tanskalaisjoukkue pääsi paremmin ja paremmin peliin mukaan. Kiri ei kuitenkaan lopulta riittänyt, kun HAVU puristi väkisin itselleen 16-14-voiton. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että joukkue nappasi D-lohkon voiton ja varmisti paikkansa FunSpark ULTIn alueellisissa jatkopeleissä.


Pelaajat:
Ottelut:
Mapit: ,