HAVU enää voiton päässä Flashpoint-paikasta – ENCEn karsinnoille karmea loppu

HAVU Funspark ULTI 2021

HAVU voitti molemmat tiistaina pelatut karsintaottelut, mikä nosti joukkueen vain yhden voiton päähän Flashpoint 3 -turnauksesta.

HAVUn karsinnat alkoivat 2-0-voitolla Sangalista ja heti iltaan edessä oli toinen ottelu, jossa vastaan asettuu Endpoint. Myöhäisillan kamppailussa jälki oli vielä astetta rumempaa, sillä suomalaisjoukkue suorastaan teurasti Endpointin karttavoitoin 2-0.

Tämä tarkoittaa sitä, että HAVUlla on mahdollisuus selvittää jo keskiviikkona tiensä Flashpointin pääsarjaan. Vastus on kuitenkin kovaa luokkaa, sillä klo 17:00 alkavassa ottelussa serverille saapuu mousesports. Voittaja menee jatkoon, kun taas tappiolla jatkopaikkaa lähdetään metsästämään alemmasta kaaviosta.

ENCE otti rumasti tukkaan

ENCEn karsinnat sujuivat sitten täysin päinvastaisella tavalla, sillä joukkue kärsi ensimmäiseksi tappion Anonymolle suoraan 2-0. Tämän jälkeen karsinnat olivat katkolla DBL Poneyta vastaan. Tuossa suomalaisorganisaatio onnistui viemään ensimmäisen kartan nimiinsä ja kaikki näytti hyvältä.

Sitten tapahtui jotain ihmeellistä ja paketti hajosi. DBL Poney nappasi ensimmäiseksi tasoittavan karttavoiton ja varmisti otteluvoiton viemällä myös Nuken.

Näin ollen ENCEn haaveet Flashpoint 3 -turnaukseen pääsystä kuivuivat kasaan ja samalla myös unelma syksyn majoreihin pääsystä voidaan kertaheitolla haudata.


Joukkueet: ,
Ottelut: