HAVU voiton päässä pääturnauksesta – pelit jatkuvat huomenna

geareilla HAVU HAVUn Gambit Aerial

HAVU otti toisen perättäisen voiton Snow Sweet Snow -turnauksen karsinnoissa, kun Copenhagen Flames kaatui lukemin 2-1 (17-19, 16-10, 16-9).

HAVU aloitti pelit Snow Sweet Snow -turnauksen karsinnoissa hieman takellellen, kun joukkue kärsi 2-1-tappion Winstrikelle. Tappio oli jokseenkin yllättävä, sillä joukkueen alku oli mahtava ja erityisesti xseveN oli aivan zonessa Overpassin aikana.

Toiseen otteluun saatiin jo selvästi parempi esitys, vaikka vastustajakin oli toki heikompi. Brasilialaisjoukkue Case ei varsinaisesti säväyttänyt, vaan oli selvä vastaantulija koko ottelun ajan. Tämä matsi meni lopulta HAVUlle selvästi numeroin 2-0.

Kolmanteen otteluun vastus oli paperilla ehkä tähänastisista kovin, kun kokeneen AcilioNin johtama Copenhagen Flames haastoi suomalaisjoukkueen. Alku olikin hieman takkuileva, kun HAVU teki useamman virheen ja kaatui tämän johdosta Overpassissa sydäntä särkevällä tavalla 19-17.

Selvästi parempaa peliä

Tämä ei kuitenkaan joukkuetta lannistanut, vaan HAVU näytti todellista suomalaista sisua ja palasi heti voittokantaan takaisin kiinni. Tämän johdosta Mirage päättyi vakuuttavasti 16-10 ja ratkaisu siirtyi kolmanteen mappiin Infernoon.

Inffissä sama meno jatkui ja HAVU jatkoi mielenkiintoista inffiputkeaan, sillä joukkue otti jälleen 16-9-voiton. Näillä lukemilla Aerial ja kumppanit ovat voittaneet myös kolme viimeisintä kertaa kyseisessä mapissa, joten jonkinlaisesta taiasta tämän suhteen voidaan puhua.

Voiton myötä HAVUn saldo karsinnoissa on 2-1, joten seuraava voitto takaa heille paikan pääturnauksessa. Ottelut jatkuvat jälleen huomenna, kun kello 16:00 alkavassa pelissä vastaan asettuu ruotsalainen Lilmix. Matsia voi seurata suomenkielisellä selostuksella pelaajatcomin Twitch-tililtä.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Mapit: ,,