Fantastista! HAVU nappasi murskaavalla tavalla turnausvoiton

Elisa Invitational Summer Spring HAVU Nordic Masters Spring HAVU

HAVU oli elementissään sunnuntai-iltana, kun joukkue kohtasi Funspark ULTI Europe Regionals -turnauksen finaalissa Dignitaksen.

HAVU lähti otteluun suosikkina, mutta muistissa oli varmasti joukkueiden edellinen kohtaaminen, joka meni Dignitakselle suoraan 2-0.

Tällä kertaa karttavalinnoiksi kohdistui Nuke, Dust2 ja decideriksi jäi Overpass. Kolmatta karttaa ei kuitenkaan tarvittu, sillä HAVUn meno oli suorastaan maagista heti startista lähtien.

Nukessa ensimmäinen puolisko mentiin vielä jokseenkin tasaisesti, mutta tämän jälkeen homma repsahti. HAVUn taktiikat toimivat ja Dignitas putosi kyydistä tylyllä tavalla. Lopulta suomalaisjoukkue nappasi Nukesta voiton numeroin 16-9.

Dust2:ssa jatkui täysin vastaava tahti, sillä T-puolelta aloittaneen HAVUn johto oli puolia vaihdettaessa peräti 10-5. Dignitas ei tästä onnistunut toipumaan, vaikka se yritti vielä laittaa kiriä vauhtiin. Lopulta turnausvoitto varmistui 16-10-karttavoitolla.

HAVUn kirkkaimpana tähtenä loisti Aerial, joka tehtaili 51 frägiä.

Suomalaisorganisaatio kuittaa turnausvoitosta 15 000 dollaria. Rahaakin tärkeämpää on kuitenkin 20 pistettä, jotka tulevat turnausvoiton ansiosta. Näillä pisteillä selvitetään lopulta joukkueet Funspark ULTI -finaaliturnaukseen.


Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,