HAVU teki komean nousun ja nappasi avausvoiton Home Sweet Home Cupissa

HAVU Elisa Invitationalin

HAVU sai mainion startin tiistaina alkaneeseen Home Sweet Home Cupiin, jossa suomalaisjoukkue kohtasi avausottelussa venäläisen Gambit Youngstersin.

Ottelu pelattiin BO1-systeemillä, joten se oli kerrasta poikki. Lopulta joukkueiden välisen ottelun kartaksi valikoitui Dust2, joka sopi varmasti oikein hyvin HAVUn pelaajille.

Gambit Youngsters aloitti kamppailun CT-puolella ja startti oli todella vahva. Venäläiset johtivatkin ottelua jo 10-2 eikä HAVU meinannut saada millään peliään kulkemaan. Suomalaiset onnistuivat kuitenkin nappaamaan puoliskon loppuun kolme tärkeää kierrosta kaventaen lukemiksi 5-10.

HAVUn aloitus tero-puolelle oli kova ja joukkue nappasi jälleen kolme kierrosvoittoa putkeen. Tämän jälkeen nähtiin ensimmäinen kunnon asekierros ja tuo menikin sitten Gambit Youngstersin nimiin. Venäläiset nappasivat vielä perään kaksi kierrosvoittoa lisää ja tilanne muuttui jälleen hetkessä lukemiin 13-8.

HAVUn diesel-kone on kuitenkin käynnistynyt viime viikkoina ja niin kävi myös tiistaina. Suomalaiset alkoivat jyskyttämään kierrosta toisensa perään ja varsinkin Eetu ”sAw” Saha paukutti kiitettävällä tahdilla tulosta.

Lopulta suomalaisten kiri sai kruununsa komealla 16-14-voitolla, mikä antaa loistavat lähtökohdat turnaukseen. HAVUlla on tällä hetkellä päällä tuloksellisesti mainio lento, sillä alla on turnausvoitto BLAST Risingista. Otteluiden startit vaativat kuitenkin petraamista, koska aika useasti vastustaja nappaa selvän niskalenkin ja se tulee vielä jossakin vaiheessa maksamaan otteluvoittoja.

HAVUn pelit jatkuvat heti klo 14:50, kun vastaan asettuu Heroic-Ambush-ottelun voittaja.


Joukkueet: