HAVU voittoon jännitysnäytelmästä – varmisti paikkansa semifinaaleissa

HAVU

HAVU nappasi tärkeän voiton FunSpark ULTI -turnauksessa, kun se kaatoi todellisessa trilleriottelussa ex-Winstriken lukemin 2-1 (9-16, 16-14, 19-16).

Suomalaisjoukkue HAVU jatkoi järkyttävää ottelusumaansa, kun se kohta FunSpark ULTIn alueellisessa turnauksessa ex-Winstriken. Viimeisin ottelu näiden jengien väliltä on vain muutaman päivän takaa, kun CIS-joukkue onnistui puristamaan voiton suomalaisista Snow Sweet Snow -turnauksessa lukemin 2-0.

Tänään haaste ja panokset olivat jälleen täysin uudet, kun joukkueet taistelivat paikasta välieriin. Puolivälieräottelun kartoiksi valikoitui Overpass (ex-Winstrike), Nuke (HAVU) ja mahdolliseksi ratkaisijaksi ottelussa jäi Mirage.

Ensimmäisenä karttana nähty Overpass on ollut suomalaisille melkoista kryptoniittia viime aikoina ja tälläkään kertaa muutosta ei nähty. Puolustavalla puolella aloittanut jengi sai kylmää kyytiä, kun itänaapuri ylijuoksi HAVUn lukemin 11-4. Toisessa osiossa ei erikoisuuksia nähty, vaan ex-Winstrike nappasi ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan lukemin 16-9.

Järisyttävän tiukkaa taistelua

Nukeen mentäessä HAVUlta odotettiin jälleen enemmän ja enemmän joukkueelta myös saatiin. Aerial ja kumppanit aloittivat hyökkäävällä puolella vahvasti, kun he onnistuivat nappaamaan peräti kahdeksan kierrosta nimiinsä. CT-puolen alku oli myös vahvaa tekemistä ja ottelu olikin alta aikayksikön jo 14-8. Vastustaja näytti kuitenkin upeaa luonnetta ja taisteli itsensä vielä peliin mukaan, mutta kaatui lopulta aivan viimeisellä esteellä, kun HAVU marssi 16-14-voittoon.

Tämä tarkoitti sitä, että välieräpaikka ratkaistiin Miragessa, jossa molemmat joukkueet ovat esittäneet hyviä otteita. HAVU aloitti mirren mahtavasti, kun he onnistuivat kairaamaan ison 7-1-johdon heti alkuun. Jälleen CIS-joukkue näytti kuitenkin omaa sinnikkyyttään ja taisteli lopuista kierroksista itselleen viisi, joka kavensi HAVUn johdon 9-6-lukemiin.

CT-puolen alussa HAVU vähät välitti ex-Winstriken hyvästä momentumista ja kairasi itsensä nopeasti niin hyviin asemiin, että matsista näytti tulevan täysi ylijuoksu. Nuolaisu kävi kuitenkin jälleen ennen tipahtamista, kun vihu onnistui pistämään pystyyn upean comebackin, joka toi El1anin ja kumppanit tilanteesta 15-7 tilanteeseen 15-15 ja vei ottelun jatkoajalle.

Jatkoajalla HAVU sai kaipaamansa hengähdystauon ja pankkitilanteensa kuntoon. Suomalaiset onnistuivat näillä eväillä nappaamaan kaikki kolme puolustavan puolen kierrosta ja naulasi pelin lopulta toisella hyökkäävän puolen kiesillään. Loppulukemat näin ollen Miragesta 19-16 ja koko ottelusta 2-1. Välierässä vastaan asettuu toinen CIS-joukkue, kun K23 haastaa suomalaiset huomenna kello 15:00 alkavassa ottelussa.


Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut:
Mapit: ,,