HAVU voittoon järisyttävästä trilleristä huikaisevan comebackin jälkeen

HAVU SM-kisat

HAVU lähti taistelemaan tanskalaisjoukkue x6tenceä vastaan FunSpark ULTI -karsinnoissa, kun joukkueet kohtasivat B-lohkon alemman kaavion finaalissa.

HAVU aloitti karsinnat FunSpark ULTIin näyttävästi, kun se kaatoi valkovenäläisjoukkue Nemigan. Hyvä lento ei kuitenkaan jatkunut pitkään, kun puolalaisjoukkue AGO oli seuraavassa ottelussa selvästi suomalaisia terävämpi. Tämän jälkeen jengi kuitenkin kokosi jälleen itsensä ja kaatoi ottoNd:n c0ntact gamingin.

Tänään vuorossa oli täysin uusi haaste, kun tanskalaisjoukkue x6tence pyrki laittamaan kapuloita suomalaisjoukkueen rattaisiin. Ensimmäisenä karttana ottelussa nähtiin de_overpass, jonka tanskalaisvastustaja päätyi valitsemaan. Kartasta oli odotettavissa HAVUn kannalta haastava, sillä joukkue ei ole ollut kauhean vahva Overpassissa.

Tällä kertaa suomalaiset olivat kuitenkin terävällä pelipäällä alussa ja nappasivat nopeasti mukavan 6-1-johdon. Tämä ei kuitenkaan pitkään kestänyt, sillä juutit antoivat todella hyvää painetta suomalaisten niskaan. Hyökkäävällä puolella HAVU kuitenkin löysi hyvin aukkoja vihujen puolustuksesta ja onnistui nappaamaan karttavoiton lukemin 16-14.

sLowin upea movement

HAVU vaisulla pelipäällä

Toisena karttana nähtiin Nuke, joka on HAVUlle ehdottomasti yksi parhaista mapeista. Tänään kuitenkin tuntui siltä, että hyökkäyksissä ei ollut riittävää juonikkuutta, vaan vastustaja luki suomalaisia kuin avointa kirjaa. Tämä siivitti x6tencen mukavaan 10-5-osiovoittoon ja hyviin asemiin ottelun tasoittamista varten.

Toisessa osiossa HAVU yritti vielä pyristellä peliin mukaan ja tehdä comebackia pitkältä takamatkalta. Tilanteesta 15-8 ZOREE ja kumppanit onnistuivat kaventamaan aina 15-13 saakka, mutta sitten juutit katkaisivat suomalaisten pyristelyn. Loppulukemat toisesta mapista 16-13 ja ratkaisu kolmanteen karttaan Trainiin.

Aivan huikea comeback

Junan HAVU aloitti CT-puolella, jonka pitäisi olla paljon helpompi osio. Alku ratkaisevaan karttaan oli kuitenkin aivan hirveä, kun x6tence oli hetkessä jo 8-0-johdossa. Rummutus jatkui myös loppuosion tehokkaana ja lopulta xseveNin joukkue onnistui voittamaan vain vaivaset neljä kierrosta lähtökohtaisesti helpommasta puoliskosta.

Toiseen osioon suomalaiset kuitenkin sisuuntuivat ja alkoivat taistella tietään kohti tasoitusta. Kierros kierrokselta HAVU väänsi itseään parempiin asemiin ja pikkuhiljaa alkoi näyttää siltä, että comeback on mahdollinen. Lopulta suomalaisjoukkue oli jo 15-14-johdossa, mutta ei onnistunut nappaamaan ratkaisevaa kiesiä, joka tarkoitti jatkoaikaa.

Jatkoajalla HAVU jatkoi siitä, mihin se aikaisemmin jäi ja otti heti kaksi isoa hyökkäyspuolen kierrosta. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, sillä x6tence teki vastaavasti saman ja ottelu venyi toiselle jatkoajalle. Toinen jatkoaikakaan ei tuonut lopputulosta, kun ZOREE oli hirveässä liekissä ja voitti käytännössä yksin kaksi kierrosta joukkueelleen.

ZOREE näyttää taitojaan

Kolmannella jatkoajalla HAVU oli menossa kohti vääjäämätöntä häviötä, mutta xseveN onnistui vielä pelastamaan joukkueen pulasta käsittämättömällä 1v3. Neljänteen jatkoaikaan jengi keräsi kaikki voimansa kasaan ja onnistui vihdoin katkaisemaan tanskalaisten selkärangan. Loppulukemiksi sinetöityi 28-25 HAVUn huikaisevan comebackin jälkeen.

xseveNin jäätävä clutchi


Pelaajat: ,,
Joukkueet:
Ottelut: