HAVU vs ENCE – osa 2: Kumpi nappaa finaalipaikan?

CS:GO-pelaajat HAVU ENCE ENCEn DreamHack Open Fall

Sunnuntai on todellinen superpäivä suomalaiselle CS:GO-fanille, sillä ohjelmassa on HAVU-ENCE-ottelu.

Joukkueet kohtasivat parisen viikkoa sitten ja tuolloin ENCE nappasi 2-1-voiton edeten juuri tähän käynnissä olevaan Nordic Masters Spring -turnaukseen. HAVU selvisi lopulta myös itse toista kautta mukaan turnaukseen.

Näin ollen tällä kertaa suomalaisjoukkueiden ottelussa on todella suuret panokset, sillä Nordic Masters Spring -turnauksen voittaja lunastaa paikan BLAST Premier Spring Showdown -turnaukseen. Vain toiselle on tarjolla tuo himoittu paikka, joten molemmat tulevat laittamaan taatusti parastaan pöytään.

HAVU lähtee päivän koitokseen hienoisena suosikkina, mutta kuten viimeksi nähtiin niin homma ei ole suinkaan näin selvä. Varsinkin allu oli viimeksi täysin pitelemätön ja samaa nähtiin myös lauantaina suomalaiselta AWP-tähdeltä. Vaikka ajoittain allun peli oli hukassa, niin tärkeimmillä hetkillä mies nosti tasoaan ja otti joukkonsa reppuselkään.

HAVUn ja ENCEn välinen ottelu suorana lähetyksenä Ylen Twitch-kanavan kautta. Matsi käynnistyy klo 14:00.

Muista, että sivuiltamme löydät CS:GO-ottelukalenterin, josta näet kaikkien suomalaispelaajien sekä joukkueiden tulevat matsit aikatauluineen. Samassa yhteydessä on myös linkki itse ottelulähetykseen. Tsekkaa ottelukalenteri TÄSTÄ LINKISTÄ!


Joukkueet: ,
Ottelut: