HAVU yllätysvoittoon ENCEä vastaan – valmentaja huikeassa vireessä

Elisa Invitational Summer Spring HAVU Nordic Masters Spring HAVU

Suomalaisjättiläiset ENCE ja HAVU kohtasivat toisensa Pinnacle Cupin pudotuspeleissä keskiviikkoiltana.

Suomen isoimmat organisaatiot ENCE ja HAVU ottivat toisistaan mittaa, kun joukkueet kohtasivat Pinnacle Cupin pudotuspeleissä. Ottelun ennakkosuosikista ei ollut epäselvyyttä, sillä HAVUn rosteri on edelleen yhden pelaajan vajaa ja ENCEn viimeaikaiset otteet ovat olleet selvästi parempia.

Suomalaisjättiläisten jännitysnäytelmään karttoja pääsi ensin valitsemaan HAVU, joka valitsi itselleen Dust2:n. ENCE puolestaan päätyi Nukeen ja mahdolliseksi ratkaisijaksi ottelussa jäi Overpass.

Pölyyn mentäessä ennakkoasetelmat saatiin heittää nopeasti roskakoriin, sillä HAVU näytti, että se ei tule kaatumaan ainakaan ilman taistelua. Erityisesti Aerial oli huikaisevalla pelipäällä, kun mies johdatti joukkueensa 28 frägin turvin upeaan 16-12-voittoon.

ENCE taistelee, mutta HAVU ei taivu

Nukeen mentäessä päiväjärjestys jälleen palasi, kun ENCE otti heti alussa kuskin paikan. Ydinjätemaassa tuntui siltä, että vain yksi joukkue saapui servulle, kun doto ja kumppanit jyräsivät HAVUn tylysti maanrakoon. Ylivoimainen esitys toi lopulta ENCElle selkeän voiton lukemin 16-2 ja ratkaisu siirtyi Overpassiin.

Ratkaiseva mappi alko ENCEn komennossa, kun joukkue pääsi aloittamaan helpommalla CT-puolella. Osion loppua kohden HAVU sai kuitenkin pelistä paremmin kiinni ja puolia vaihdettaessa tilanne oli kavenutunut jo kutkuttavan jännittävästi lukemiin 9-6.

Kun pistoolikierroskin meni HAVUlle, oli jännitysnäytelmä valmis. Kolmas kartta oli todella tiukkaa vääntöä rundista toiseen ja joukkueiden välille ei meinannut tulla eroa millään. Erityisesti HAVUn valmentaja disturbed on nostettava esiin, sillä hän pelasi aivan uskomatonta CS:ää ja otti vyölleen peräti 27 frägiä ratkaisevassa kartassa.

Disturbedin vahvat otteet ja HAVUn uskomaton taistelu toi lopulta joukkueelle upean yllätysvoiton numeroin 16-12. Voiton myötä HAVU jatkaa pudotuspeleissä eteenpäin, kun huomenna pelattavassa ottelussa vastaan asettuu Endpoint. Tarkemmat tiedot ottelusta löydät tuttuun tapaan CS:GO-ottelukalenterista.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,
Ottelut:
Mapit: ,,