HAVUn debyytti penkin alle – australialaisjoukkue helppoon voittoon

geareilla HAVU HAVUn Gambit Aerial

HAVUn ensiaskeleet uudella kokoonpanolla nähtiin, kun joukkue aloitti Elisa Invitational Winter 2021 Main Qualifier –turnauksen.

Suomalaisjoukkueen matka uudella rosterilla ei lähtenyt mallikkaasti käyntiin, kun ilman organisaatiota pelaava LookingForOrg nappasi itselleen 2-0-voiton. Tappiosta entistä karvaamman tekee se, että vastustaja pelasi stand-inillä, koska ap0c on henkilökohtaisten syiden vuoksi toistaiseksi Australiassa.

Matsi alkoi HAVUn valitsemalla Overpassilla, jossa joukkue jäi täysin jyrän alle. Hyökkäävällä puolella tiimi sai kasaan vaivaiset kolme kierrosta, joka tiesi lopun alkua. Lopulta aussit naulasivat mapin helposti pakettiin lukemin 16-3.

Toisena päästiin vastustajan Infernoon, jossa alku oli tällä kertaa selvästi parempi, kun suomalaiset puolustivat 11-4-voiton. Teropuoli oli kuitenkin kuin toisinto Overpassista, jonka myötä LookingForOrg rakensi maukkaan comebackin ja vei mapin numeroin 16-14.

HAVUn debyyttimatsista ei näin ollen jää paljoa kerrottavaa, sillä esitys oli todella vaisu. Toki täytyy muistaa, että tiimi on ollut vasta hetken kasassa, mutta siitäkin huolimatta parannettavaa jäi järisyttävä määrä.


Pelaajat: ,,,,
Ottelut:
Mapit: ,