HAVUn ja JANOn vastustajat Majorin suljettuihin karsintoihin on selvillä

jano havun

HAVUn ja JANOn taival Major-karsinnoissa käynnistyy torstaina, kun ohjelmassa on ensimmäisen kierroksen ottelut.

Karsinnat pelataan Swiss-systeemillä, joten kolmella voitolla etenee varsinaisiin Major-karsintoihin, jossa jaetaan himoitut paikat Pariisin turnaukseen. Suomalaisittain suljettuihin karsintoihin mielenkiintoa tuovat HAVU ja JANO, joka selvitti upeasti tiensä avoimista karsinnoista jatkoon.

A-lohkossa pelaava HAVU saa avauskierroksella vastaansa B8:n, joka löytyy rankingista sijalta 84. Näin ollen tiimillä on loistava sauma avata karsinnat voitolla. HAVUlla on kuitenkin muuten aivan jäätävän kova lohko, sillä mahdollisia vastustajia ovat muun muassa G2 Esports ja Astralis.

Sen sijaan JANO saa astetta kovemman haasteen, sillä B-lohkon avauksessa vastaan asettuu OG, joka löytyy rankingin sijalta 8. OG on myös selvästi B-lohkon kovin joukkue, joten suomalaistiimin haaste on kovin mahdollinen.

Lohkossa ottelut pelataan pääosin BO1-systeemillä, mutta ratkaisevat ottelut pelataan BO3-systeemillä. Suljetut karsinnat päättyvät sunnuntaina, joten viimeistään silloin saadaan selville suomalaisjoukkueiden kohtalo.