Video: Mikä moka! – CS-legenda HeatoN räjähtää nauramaan joukkuetoverin suoritukselle

HeatoN

Legendaarinen CS-pelaaja Emil ”HeatoN” Christensen tunnetaan nykyisin NiPin osaomistajana sekä säännöllisenä striimaajana.

Erityisti CS:n alkuaikoina Emil ”HeatoN” Christensen oli todella iso nimi, sillä hän oli yksi ensimmäisistä lajin supertähdistä koskaan. Ruotsalaispelaaja napsi monet pokaalit niin SK Gamingin kuin Ninjas in Pyjamasinkin paidassa vuosina 2001-2006.

Nykyisin HeatoN toimii pääosin striimaajana ja hän mainostaa paljon pohjoismaiden Faceitiksi tituleerattua Esportalia. Yhdessä pelaajan esittämistä striimeistä päästiinkin näkemään todella hulvaton välikohtaus, kun Christensenin tiimikaveri missasi takuuvarman clutchin.

Alla olevasta videosta pääset katsomaan sekä tilanteen että legendan reaktion, joka on aivan täyttä kultaa. Missaus on toki sitä luokkaa, että ei siihen oikein voi muullakaan tavalla reagoida kuin nauramalla itsensä kipeäksi. Jos video ei näy, voit katsoa sen myös Twitteristä.

Huomasitko jo tämän?: Suomalaisjoukkueiden pelit sekä linkit suomenkielisiin livestriimeihin löydät CS:GO-ottelukalenterista!


Joukkueet:
Mapit: