Heroic kertoi huonoja uutisia – yhdellä pelaajista koronatartunta

Heroic

Heroic-leiristä kantautui ikäviä uutisia, kun organisaatio ilmoitti, että yhdellä joukkueen pelaajista on todettu koronavirustartunta.

IEM Cologne Play-In on parasta aikaa käynnissä ja katseet ovat jo valmiiksi pääturnauksessa, joka alkaa huomenna. Kölnin huipputurnaus on yksi odotetuimmista ja arvostetuimmista turnauksista CS-kalenterissa ja karkeloiden arvoa lisää entisestään se, että se on ensimmäinen turnaus pitkään aikaan LAN-muodossa.

Kaikkien osallistuvien joukkueiden pelaajat on asetettu 72 tunnin karanteeniin maahantulonsa jälkeen ja niin pelaajia kuin muuta taustahenkilöstöä on testattu päivittäin. Aikaisemmin tartuntoja ei ole tullut ilmi, mutta nyt tanskalaisjoukkue Heroic ilmoitti, että heidän pelaajallaan on todettu koronavirustartunta.

Twitter-tilillä julkaistussa tiedotteessa kerrotaan, että kaikki pelaajat voivat hyvin, eivätkä ole olleet kontaktissa toistensa kanssa. Tartunnan myötä Heroic kertoi, että joukkueen pelaajat tulevat pelaamaan ottelunsa hotellihuoneistaan.

Tämä on tietysti ikävä uutinen, sillä juuttijoukkuetta ei tämän myötä tulla näkemään lavalla ollenkaan. Tärkeintä on tietysti se, että tartunnan saanut henkilö voi hyvin ja on ainakin toistaiseksi täysin oireeton. Toivottavasti tilanne jatkuu samana ja Heroic pystyy pelamaan turnauksen loppuun saakka.


Joukkueet:
Ottelut: