Lähteet: Heroic tekemässä ison muutoksen – AWP-pelaaja vaihtuu

og heroic

Heroic on reagoimassa huonoon vireeseen rosterimuutoksella, kun lähteiden mukaan Abdulkhalik ”degster” Gasanov on liittymässä joukkueeseen.

Heroicin otteet ovat alusta alkaen olleet ailahtelevaisia ja selvää parannusta ei ole tapahtunut. Nyt organisaatio onkin reagoimassa tilanteeseen ja hankkimassa uuden AWP-pelaajan Nico ”nicoodoz” Tamjidin tilalle.

CIS-alueesta hyvin perillä olevat OverDrive ja harum1 nimittäin kertovat, että Heroic on hankkimassa Abdulkhalik ”degster” Gasanovin. Peluri majailee tällä hetkellä OG:n penkillä, jossa hän on ollut kesäkuusta 2023 asti.

Tätä ennen mies oli todella kovassa vireessä ja häntä pidettiin yhtenä parhaista AWP-pelaajista. Toistaiseksi häntä ei kuitenkaan ole nähty virallisissa CS2-peleissä, joten tämän hetken virettä on mahdotonta tietää. Potentiaalia 22-vuotiaalta pelaajalta kuitenkin löytyy, joten paperilla tämä olisi ehdottomasti iso parannus rosteriin.

Tällä hetkellä Heroic on vielä mukana ESL Pro Leaguessa, joten siirtouutisia tuskin saadaan ennen turnauksen loppua. Tämä voi kuitenkin tapahtua nopeastikin, sillä tiimi on tällä hetkellä selkä seinää vasten Last Chance -vaiheessa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat: ,
Joukkueet:
Ottelut: