Heroic haastaa entisen valmentajansa HUNDENin oikeuteen – epäillään vakavista rikkomuksista

hunden CS:GO Heroic

Tanskalaisjoukkue Heroic on aloittanut oikeustoimet yhtenä maailman parhaimmista valmentajista pidettyä HUNDENia vastaan.

HUNDEN on CS:GO-piireissä taktinen nero ja miehen valmennuksessa Heroicista tuli yksi maailman parhaimmista joukkueista. Liitto sai kuitenkin räiskyvän lopun, kun organisaatio ilmoitti potkineensa valmentajansa pihalle.

Syiksi paljastui vakavat rikkomukset, sillä Heroic nosti oikeuskanteen HUNDENia vastaan. Organisaatio epäilee valmentajansa tehneen vakavia rikkomuksia.

Kaikki sai alkunsa ennen IEM Cologne -jättiturnausta, kun Heroic ilmoitti HUNDENin jäävän sivuun. Tämän jälkeen miehen kerrotaan estäneen pelaajiensa pääsyn kansioon, joka sisälsi CS:GO-strategioita. Tanskalaisluotsin epäillään jakaneen materiaalia myös Heroicin pahimmalle vastustajalle.

Tämän johdosta sopimus purettiin välittömästi, minkä lisäksi Tanskassa käynnistyi oikeustoimet luotsia kohtaan.

HUNDEN on ollut jo aikaisemmin myrskyn silmässä, sillä valmentaja jäi kiinni valmentajabugin käytöstä, mistä tuloksena oli 12 kuukauden toimitsijakielto. Se lyheni kuitenkin jälkikäteen kahdeksaan kuukauteen. Nyt miestä on huhuiltu tanskalaisen Astraliksen valmentajaksi.


Pelaajat:
Joukkueet: