Heroicille paha takaisku – k0nfig stand-iniksi BLAST-finaaleihin

Astralis k0nfig FaZe nip

Heroic ilmoitti, että Martin ”stavn” Lund jättää BLAST Premier World Finals -turnauksen välistä. Korvaajaksi valikoitui kohuissa rypenyt Kristian ”k0nfig” Wienecke.

Heroicin vahvan vireen myötä joukkue oli yksi isoimmista ennakkosuosikeista tuleviin finaaleihin, mutta sunnuntaina julkaistu tiedote muuttaa tilanteen päälaelleen. Organisaation mukaan Martin ”stavn” Lund jättää karkelot välistä, koska hänelle on päätetty antaa lepoa pitkän vuoden jälkeen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tilalle tanskalaistiimi palkkasi kohuissa rypeneen Kristian ”k0nfig” Wienecken, joka sai potkut Astraliksesta vain vähän aikaa sitten. Lähtöpassit johtuivat pääosin siitä, että mies joutui baarin ovimiehen kanssa tappeluun, kun joukkue oli pelaamassa ESL Pro Leagueta Maltalla.

Lepotauon yksi isoimmista syistä on varmaankin se, että stavnin veli riisti oman henkensä noin vuosi sitten. Miehen omien sanojen mukaan vuosi on ollut tuloksellisesti yksi parhaista, mutta samalla yksi rankimmista ikinä. Lepotauko on siis varmasti tarpeellinen ja ansaittu, jotta peluri ei polta itseään loppuun.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pelaajat:
Joukkueet: