Heroic pahoissa talousvaikeuksissa – tarvitsee lähes miljoonan välttääkseen konkurssin

heroic

Norjalaisorganisaatio Heroic on konkurssin partaalla, jos se ei saa kerättyä 883 000 euroa kesään mennessä.

Heroicin osakkeenomistajille annettiin tiedote, joka kertoo karua kieltä organisaation taloustilanteesta. Sen mukaan seura tarvitsee yhteensä 80 miljoonaa norjan kruunua (n. 7 milj. euroa) vuoteen 2025 mennessä, jotta se voi jatkaa toimintaansa.

Lisäksi Heroic kertoi samassa yhteydessä, että kerättävistä rahoista kymmenen miljoonaa (n. 880 000 euroa) pitää saada kesään 2023 mennessä tai se menee konkurssiin. Tilanne on siis tällä hetkellä todella tukala ja yleinen taloustilanne tuskin helpottaa asiaa.

Norjalaisorganisaatio ei ole vielä kertonut vuoden 2022 talouslukuja, mutta vuonna 2021 se teki jättimäisen 25 miljoonan kruunun (n. 2,2 milj. euroa) tappion. Luvut tuskin ovat tästä kohentuneet, sillä kustannukset ovat kasvaneet entisestään.

Heroic ei Dust2.us:n mukaan onnistunut ensimmäisessä ylimääräisessä yhtiökokouksessa keräämään rahoja kasaan. Seuraava ylimääräinen yhtiökokous järjestetään 27.3., jolloin organisaatio yrittää uudelleen kerätä puuttuvat varat. Tulevaisuus näyttää siis ainakin tällä hetkellä todella synkältä, mutta toivottavasti seura saadaan vielä pelastettua.


Joukkueet: