Heroic päätyi yllätysvalintaan – teki peräti kaksi rosterimuutosta

Heroic

Tanskalaisjoukkue Heroic päätyi yllättävään ratkaisuun, kun se ilmoitti tehneensä kaksi rosterimuutosta joukkueeseensa.

Vähän aikaa sitten hetkellisesti maailmanlistan ykkösenäkin ollut Heroic on viime aikoina esiintynyt vaisusti. Tilanteesta johtuen joukkue päätti tehdä peräti kaksi rosterimuutosta, jota voidaan pitää todella isona yllätyksenä.

Sivuun joukkueen aktiivisesta kokoonpanosta tulee siirtymään b0RUP ja niko, jotka eivät missään nimessä ole suoriutuneet tehtävistään huonosti. Tämä herättääkin kysymyksen, onko joukkueen sisällä jotain sellaisia ongelmia, josta ulospäin ei ole kuultu.

Oli syy mikä hyvänsä, niin nuoret pelaajat sjuush ja refrezh saavat huikean mahdollisuuden liittyä osaksi vahvaa tanskalaisjoukkuetta, jolla on potentiaalia aivan maailman absoluuttisimpaan kärkeen. Vain aika näyttää, oliko tämä rosterimuutos Heroicin kannalta järkevä, sillä tällä hetkellä se tuntuu melko hätäiseltä.

Seuraavan kerran tanskalaisjoukkue nähdään askissa viimeistään maaliskuussa, kun ESL Pro League alkaa. Pro Leaguessa nähdään myös suomalaisväriä, kun sekä ENCE että NBK-:N penkittänyt OG ovat mukana turnauksessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,
Ottelut: