Hoody jättää HAVUn ja siirtyy VALORANTiin – kuka tilalle?

hoody HAVU

Suomalaisjoukkue HAVUn tähtipelaaja hoody ilmoitti jättävänsä joukkueen ja siirtyvänsä uuteen peliin VALORANTiin.  HAVU aikoo julkaista korvaajan lähipäivinä.

HAVU on ollut hyvässä nosteessa ja on raivannut tiensä TOP30-joukkueeksi kuluneen vuoden aikana, vaikka tällä hetkellä tiimi onkin sijalla #46. Erityisesti Flashpointissa jengi oli kovassa vireessä ja nosti asemiaan suuresti scenessä. Yksi isoimmista palasista turnauksessa oli Aaro ”hoody” Peltokangas.

Nyt kaikkien yllätykseksi hoody ilmoitti, että hän aikoo jättää joukkueen ja siirtyä täysipäiväisesti VALORANTin puolelle. Toistaiseksi muita tunnettuja suomalaispelaajia ei ole vaihtanut Counter-Strikestä Riotin uutuuspeliin, mutta tämä saattaa avata portin myös muille.

Korvaaja jo tiedossa?

HAVU ilmoitti tiedotteessaan, että se julkaisee Peltokankaan korvaajan lähipäivien aikana. Vaikuttaisi siis siltä, että rosterin viides palanen on jo tiedossa ja on todennäköisesti ollut sitä jo jonkin aikaa. Hoody itse sanoi, että tiesi halustaan vaihtaa peliä jo muutama kuukausi sitten.

Paljon huhuja on liikkunut myös siitä, että tämä viides pelaaja saattaisi olla nykyinen ENCEn sopimuspelaaja xseveN. Tällä hetkellä mies istuu penkillä silloin, kun Jamppi pystyy pelaamaan. Jos viides pelaaja on tosiaan xseveN, niin olisiko Jampin case mahdollisesti edennyt johonkin suuntaan?

On toki mahdollista, että xseveN toimisi lainapelaajana HAVUssa ja osallistuisi ENCEn joukkoihin silloin, kun heillä on Majoreihin liittyviä pelejä. Näissä peleissä HAVU ei ainakaan toistaiseksi ole mukana, joten se voisi olla win-win tilanne molemmille. Kävi miten kävi, hoody oli tärkeä palanen HAVUa ja ei varmasti ole helppo korvata miehen antamaa panosta.

 


Pelaajat: ,
Joukkueet: